Варто знати! Яку маленьку хитрість використовують господині, щоб котлети були соковитими

Рибні котлети – це смачно, корисно та поживно. Вважається, що найкращі рибні котлети виходять із щуки.

Однак не кожна господиня захоче готувати цю страву з риби. Справа в тому, що такі котлети зазвичай виходять досить сухими, оскільки у щуці немає жиру.

Подробиці

Але досвідчені кулінари в таких випадках йдуть на одну маленьку хитрість і додають додатковий компонент до рибного фаршу.

Йдеться про сало.

Далі котлети можна готувати за класичним рецептом. Для цього потрібно перемолоти в м’ясорубці ще одну цибулину. Також слід додати перець, сіль та улюблені спеції для яскравішого смаку.

Щоб страва під час смаження не розвалювалася, то не буде зайвим яйце.

Як тільки котлети будуть сформовані, то всередину бажано покласти шматочок замороженого вершкового масла. Потім їх потрібно обваляти в панірувальних сухарях.

Після цього можна приступати до смаження на попередньо розігрітій сковороді.

Додавайте ці дві спеції - і чай стане природним "жироспалювачем"

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 8:15

Чай після їжі може не лише зігріти, а й допомогти схуднути. Якщо додати до нього кардамон, він перетвориться на справжній напій для здоров’я та стрункої фігури, передають Патріоти України. Кардамон — одна з найдавніших і найцінніших спецій у світі. Йог...

Їсти з шкіркою чи чистити? Правда про фрукти та овочі, якої не розкажуть продавці

п’ятниця, 10 жовтень 2025, 7:12

Більшість людей досі сперечається: мити чи чистити, з шкіркою чи без? Дослідники наголошують - саме в шкірці міститься найбільше користі, але водночас і найбільше хімії, передають Патріоти України. Саме в ній зосереджена клітковина, вітаміни, антиоксид...