Варто знати! Яку маленьку хитрість використовують господині, щоб котлети були соковитими

Рибні котлети – це смачно, корисно та поживно. Вважається, що найкращі рибні котлети виходять із щуки.

Однак не кожна господиня захоче готувати цю страву з риби. Справа в тому, що такі котлети зазвичай виходять досить сухими, оскільки у щуці немає жиру.

Подробиці

Але досвідчені кулінари в таких випадках йдуть на одну маленьку хитрість і додають додатковий компонент до рибного фаршу.

Йдеться про сало.

Далі котлети можна готувати за класичним рецептом. Для цього потрібно перемолоти в м’ясорубці ще одну цибулину. Також слід додати перець, сіль та улюблені спеції для яскравішого смаку.

Щоб страва під час смаження не розвалювалася, то не буде зайвим яйце.

Як тільки котлети будуть сформовані, то всередину бажано покласти шматочок замороженого вершкового масла. Потім їх потрібно обваляти в панірувальних сухарях.

Після цього можна приступати до смаження на попередньо розігрітій сковороді.

А ви це знали? Чому фахівці не рекомендують заряджати мобільні телефони у громадських місцях

понеділок, 1 вересень 2025, 8:50

Подорожуєте і потрібно швидко зарядити телефон? Безкоштовні USB-порти в громадських місцях - це зручно, але небезпечно, передають Патріоти України. Кіберексперти попереджають, що зловмисники можуть використовувати ці порти для непомітного встановлення ...

Наслідки можуть бути сумні! ТОП-6 помилок, які виснажують ваш організм у спеку

понеділок, 1 вересень 2025, 8:12

У спеку наш організм особливо вразливий до втрати рідини, і багато людей навіть не здогадуються, що страждають від хронічного зневоднення. Наслідки нестачі води проявляються у втраті енергії, зниженні концентрації та погіршенні самопочуття, передають П...