Варто знати! Яку помилку допускають господині при збиванні картопляного пюре

Пюре – дуже смачний гарнір, для приготування якого потрібно добре розім’яти змішану з молоком картоплю. Звісно, використання міксера чи блендера значно полегшує завдання. Однорідна молочно-картопляна маса з’явиться дуже швидко і вийде неймовірно пишною. І все ж таки професійні кулінари не рекомендують збивати картопляне пюре за допомогою вищезгаданих пристроїв, передають Патріоти України.

Що буде, якщо припуститися помилки

Якщо обробити пюре блендером, то маса хоч і вийде дуже м’якою та ніжною, але вона миттєво втратить свій смак.

Тому збивання страви слід здійснювати не в автоматичному режимі, а за допомогою ручних інструментів.

При цьому використовувати віночок не варто. Краще зупинити вибір на пристосуваннях, які і призначені для обробки картоплі при приготуванні пюре. Це спеціальний прес та дерев’яна толкушка.

Якщо збивати картопляну масу вручну, пюре збереже свій яскравий смак.

Переживати, через «неправильну» консистенцією не варто: якщо виконувати роботу ретельно і не шкодувати часу, то страва вийде м’якою і без грудочок, незважаючи на відмову від використання міксера або блендера.

Джерело: ПростоВей

Не пропустіть! На які хвороби може вказувати сухість губ

вівторок, 29 квітень 2025, 12:05

На які проблеми зі здоров’ям можуть вказувати сухі губи, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Якщо проблема сухості губ не минає протягом декількох днів, а також супроводжується іншими симптомами — спрагою, слабкістю й лущенням шкіри, лікарі...

Це може здивувати! Як зріст дитини впливає на її успішність у школі

вівторок, 29 квітень 2025, 11:30

Попередні дослідження свідчать, що люди високого зросту частіше отримують вищі доходи. Американські вчені вирішили з’ясувати, чи не формуються передумови для цієї переваги ще у шкільні роки. Для аналізу були використані дані близько пів мільйона школяр...