Варто знати! Яку помилку допускають господині при збиванні картопляного пюре

Пюре – дуже смачний гарнір, для приготування якого потрібно добре розім’яти змішану з молоком картоплю. Звісно, використання міксера чи блендера значно полегшує завдання. Однорідна молочно-картопляна маса з’явиться дуже швидко і вийде неймовірно пишною. І все ж таки професійні кулінари не рекомендують збивати картопляне пюре за допомогою вищезгаданих пристроїв, передають Патріоти України.

Що буде, якщо припуститися помилки

Якщо обробити пюре блендером, то маса хоч і вийде дуже м’якою та ніжною, але вона миттєво втратить свій смак.

Тому збивання страви слід здійснювати не в автоматичному режимі, а за допомогою ручних інструментів.

При цьому використовувати віночок не варто. Краще зупинити вибір на пристосуваннях, які і призначені для обробки картоплі при приготуванні пюре. Це спеціальний прес та дерев’яна толкушка.

Якщо збивати картопляну масу вручну, пюре збереже свій яскравий смак.

Переживати, через «неправильну» консистенцією не варто: якщо виконувати роботу ретельно і не шкодувати часу, то страва вийде м’якою і без грудочок, незважаючи на відмову від використання міксера або блендера.

Джерело: ПростоВей

Ви будете здивовані! Лікарі попереджають про небезпеку одного з найпопулярніших видів взуття

вівторок, 26 серпень 2025, 6:48

Крокси носять усі - від медиків, яким потрібне легке взуття на довгі зміни, до студентів, що цінують комфорт. Навіть фешн-блогери вміло вплітають їх у стильні луки. Але за цією популярністю ховається важливий нюанс, про який мало хто замислюється. Ліка...

Перевірте себе! Вибір метелика покаже, які емоції ви приховуєте всередині

вівторок, 26 серпень 2025, 6:08

Виберіть метелика і дізнайтеся, що ховає ваше серце, передають Патріоти України. Ваше серце прагне радості та легкості. Ви шукаєте промінчик сонця навіть у складних ситуаціях і вірите, що після бурі настає ясний день. Ви оптимістичні та хочете ділитися...