Варто знати! Названо найдешевший та найдорожчий тиждень для літнього відпочинку із сервісом all inclusive

Хоч за вікном сніг та мороз, але літні відпустки не за горами. Саме у цю пору року важко забронювати готелі, витратити найменше грошей за час подорожі та насолодитися краєвидами із відсутністю маси туристів. Тому вже можна обирати тиждень для найкращого 7-денного відпочинку влітку, передають Патріоти України.

Британська газета Metro із посиланням на дослідженняWhich? заявила, що найпопулярнішими тижнями для вікенду є 27 липня – 3 серпня та 3 серпня – 10 серпня. Відповідно, саме ці два періоди будуть найдорожчими для відпочинку, адже мають найбільший попит серед туристів.

Найдешевшим періодом подорожей став останній тиждень літа, а саме 24 – 31 серпня, коли більшість студентів та школярів збираються на навчання. Дослідження показало, що в середньому різниця між найдорожчими та найдешевшими періодами відпочинку сягає $156 (5850 гривень).

Виявилося, що найбільш низькою в ціні 7-денною відпусткою all inclusive на особу став північноафриканський напрямок, а точніше країна Марокко. За люксовий відпочинок доведеться заплатити в середньому $1200 (45,7 тисячі гривень).

Посеред Середземного моря розташувалася ще одна недорога для туристів країна. НаМальті подорож обійдеться трохи дорожче – у $1370 (51,4 тисячі гривень). Яскраві фестивалі та доброзичливі люди – це те, що пропонує ця країна. З такими ж розцінками є країна, що розташовується відносно недалеко від України – Болгарія. Вона є ідеальною для сімейних подорожей з дітьми.

Найдорожчою із найдешевших держав стала Португалія. У середньому all inclusive відпочинок обійдеться у $1700 (64 тисячі гривень). Цю країну варто відвідати, як мінімум, заради пісочних пляжів, смачної їжі та неймовірних ландшафтів.

А ви це знали? Чи справді банани допомагають схуднути

субота, 27 липень 2024, 13:15

Незалежно від того, чи це теплий шматочок бананового хліба, корисний смузі чи просто перекус перед тренуванням, банани можуть стати смачним і поживним доповненням до вашого раціону. Вони багаті на важливі речовини, такі як харчові волокна, вітаміни B6 ...

Лише спробуйте! Такі котлети ви ще не готували - з риби, рису та моркви

субота, 27 липень 2024, 12:12

Звичайні рибні котлети всі добре знають. І те що їх можна подати з рисом на гарнір теж. А от рецепт приготування, де все це разом поєднано, знають не всі. Пропонуємо спробувати приготувати рибні котлети з рисом та морквою, бо котлети виходять ніжні та ...