Методи та ефект дієтичних обмежень при схудненні має знати кожен, хто їх застосовує. Адже вони можуть нашкодити здоров'ю і мати негативний вплив на зовнішній вигляд, передають Патріоти України.
Найбільшою помилкою експерти називають те, що люди купують продукти з низьким вмістом жиру. Є думка, що вони корисні і є необхідним компонентом дієти для зниження ваги. Це неправильно, тому що дуже часто для покращення смаку продуктів з низьким вмістом жиру виробники додають більше цукру.
Молочні продукти мають бути із середнім вмістом жиру: 2,5-3,2% для молока, 15% для сметани, 3-4% для йогуртів, 5-9% для сиру.
Виключати з раціону лактозу, глютен, коли немає харчової алергії або непереносимості цих компонентів, також невірно. Аби нормалізувати вагу і утримувати результат, потрібне здорове харчування, яке вимагає регулярності і різноманітності. Також обов'язковим є фізичне навантаження.
Не існує лише хороших чи поганих продуктів. Головне - баланс. А екстремальними діями, заборонами або відмовами можна тільки його порушити.
Бекон і сосиски вже давно мають репутацію небезпечних продуктів для сніданку через зв’язок із серйозними захворюваннями, зокрема раком. Та, як з’ясувалося, навіть більш "невинний" варіант ранкової страви - солодкі пластівці - може бути не менш шкідливи...
Ходьба - це найпростіший спосіб скинути вагу, доступний кожному. Без дорогих тренажерів чи абонементів - тільки зручне взуття та бажання змінити своє тіло. Але якщо ви думаєте, що проста прогулянка навколо будинку творить дива— -у нас є новини. Щоб ход...