Варто знати: Названо найпоширенішу помилку при виборі продуктів для тих, хто худне

Методи та ефект дієтичних обмежень при схудненні має знати кожен, хто їх застосовує. Адже вони можуть нашкодити здоров'ю і мати негативний вплив на зовнішній вигляд, передають Патріоти України.

Найбільшою помилкою експерти називають те, що люди купують продукти з низьким вмістом жиру. Є думка, що вони корисні і є необхідним компонентом дієти для зниження ваги. Це неправильно, тому що дуже часто для покращення смаку продуктів з низьким вмістом жиру виробники додають більше цукру.

Молочні продукти мають бути із середнім вмістом жиру: 2,5-3,2% для молока, 15% для сметани, 3-4% для йогуртів, 5-9% для сиру.

Виключати з раціону лактозу, глютен, коли немає харчової алергії або непереносимості цих компонентів, також невірно. Аби нормалізувати вагу і утримувати результат, потрібне здорове харчування, яке вимагає регулярності і різноманітності. Також обов'язковим є фізичне навантаження.

Не існує лише хороших чи поганих продуктів. Головне - баланс. А екстремальними діями, заборонами або відмовами можна тільки його порушити.

А ви це знали? Навіщо мудрі господині додають соду під час смаження цибулі

п’ятниця, 3 травень 2024, 7:12

Сода давно стала незамінною помічницею в кулінарних та різних справах побутового характеру, передають Патріоти України. Досвідчені кухарі пояснили, навіщо при смаженні цибулевої нарізки в сковороду потрібно насипати трохи гідрокарбонату натрію. Приготу...

Секрет досвідчених господинь! Що робити, щоб котлети не розвалилися

п’ятниця, 3 травень 2024, 6:12

Всі ми полюбляємо пишні і соковиті котлети, передають Патріоти України. Однак не завжди вдається досягти того, щоб фарш не розвалювався прямо на сковорідці. Щоб цього уникнути, варто запам’ятати 5 простих лайфхаків, якими користуються досвідчені кулін...