
У рецептах постійно дають грамування продуктів, але не завжди є ваги, щоб перевірити. Хто знає, на око ви поклали 10 г солі чи 15 г, а може замість 10 г желатину чи ввели в суміш 20 г. У таких випадках допоможе столова ложка та підказки, які ви знайдете нижче.
Столова ложка може вміщати в себе різну кількість сухих та рідких речовин. Орієнтуйтеся за наступними показниками. Отже, в 1 ст.л.:
Орієнтуйтеся на ці показники. Так вам буде простіше. Переважно це грамування повної ложки. Якщо гірку забрати, то буде трохи менше. Якщо ваги на кухні відсутні, то пропорції продуктів для рецептів з такими підказками буде легше розрахувати.
Різдво - час дарувати радість і тепло. Але як обрати подарунок, який справді порадує вашу близьку людину? Зірки радять підходити до цього індивідуально: кожен знак зодіаку має свої вподобання, мрії та потреби. Дізнайтеся, що піднести цього року, щоб св...
Іноді, коли проблема здається безвихідною, наш вибір може підказати правильний шлях. Цей тест пропонує подивитися на чотири кольорові картки - жовту, зелену, синю та рожеву - і помітити, яка з них привернула вашу увагу першою, передають Патріоти Україн...