Варто знати! ТОП-5 кулінарних лайфхаків, які стануть у нагоді кожному

Кулінарна майстерність не є такою простою наукою, як здається на перший погляд, передають Патріоти України.

Щоб готувати було легко, а їжа виходила смачною, потрібні роками тренуватись.

Якщо ви хочете значно спростити собі життя, то візьміть до уваги наступні 5 кулінарних лайфхаків:

1.Сік з лимона і лайма.

Для деяких рецептів нам може знадобитися чимало соку, але за допомогою однієї сили рук домогтися цього проблематично.

На допомогу хазяйкам прийдуть звичайні щипці, які є на кожній кухні. Розріжте лимон навпіл і видавіть сік, спресувавши його щипцями.

2.Риба-гриль.

Щоб вона вийшла більш пікантною та цікавою, то під час приготування на продукт можна покласти часточку лимона. Або під час смаження злегка полити лимонним соком.

3.Часник.

Не кожна господиня любить чистити часник, особливо якщо за рецептурою потрібна велика кількість зубків. Їх потрібно скласти в будь-яку ємність з кришкою і добре потрясти.

4.Цибуля.

Щоб цибуля не змусила вас плакати, варто змочити попередньо ніж у холодній воді або очищену цибулину покласти у гарячу воду на кілька хвилин.

5.Обробна дошка.

Щоб вона не видавала неприємних ароматів, мити її слід після кожного продукту. Від найсильніших запахів (рибного, наприклад) знову прийде на допомогу шматочок лимона: просто натріть ним дошку і промийте водою.

Чи потрібно класти яйце у фарш для голубців

вівторок, 17 вересень 2024, 0:12

При приготуванні будь-яких страв на основі фаршу багато господинь автоматично додають яйця, передають Патріоти України. Відомо, що яйце допомагає скріпити фарш, який може розвалитися в найнесподіваніший момент. Проте чи є необхідність додавати яйце під...

Як швидко розморозити фарш - секрети, якими користуються господині

понеділок, 16 вересень 2024, 23:38

Здається, що відколи в мікрохвильовій печі з’явилася функція «розморожування», питання про те, як розморожувати ті чи інші продукти відпало назавжди, передають Патріоти України. Але іноді така процедура позначається на консистенції та якості напівфабри...