Макарони – гарний гарнір, який допоможе в потрібний момент. При приготуванні цієї страви потрібно точно дотримуватись рецепту. Запобігти злипанню макаронів можна, якщо слідувати порадам досвідчених кухарів.
Деякі господарки сумніваються, чи треба промивати макарони після варіння.
Вважається, що така процедура позбавить макарони зайвого крохмалю і зробить їх розсипчастими.
Якщо макарони промивати проточною водою після варіння, то вони не злипнуться і не перетворяться на кашу.
Проте виробам із твердих сортів промивання холодною водою може зашкодити. Бажане – ополіскування під теплим струменем.
Є випадок, коли макарони потрібно обов’язково помістити під струмінь води. Це потрібно зробити, якщо не планується їхня негайна подача на стіл.
Якщо гарячі спагетті або ріжки відразу після приготування помістити в посуд для зберігання, то є ризик отримати переварений продукт. Макарони продовжать готуватися під впливом своєї температури.
Якщо макарони злиплися після варіння, їх можна промити теплою водою з-під крана, а потім обсушити на сковорідці.
Смак макаронів не зміниться, його посилять спеції та соус.
Багато відомих мільйонерів, акторів і спортсменів уже говорили про роль звичок на шляху до успіху. Тепер цю тему підхопив і науковець - психолог Адам Грант. У своїй книзі Hidden Potential: The Science of Achieving Greater Things він доводить: успіх не ...
Картопля - це незамінний продукт на кожній кухні, проте часто вона швидко псується, якщо неправильно її зберігати. Відомо, що картопля швидко проростає, що не лише псує її вигляд, а й може бути небезпечним для здоров’я, передають Патріоти України. Рані...