Варто знати! В який момент при варінні треба солити картоплю

Кулінарні правила існують не просто так, бо їх придумав якийсь шеф-кухар. Вони допомагають правильно та смачно готувати продукти, передають Патріоти України.

Давайте розглянемо приклад на основі картоплі. Її часто готує більшість людей, але частина з них не знає правильного моменту для використання солі. А він є. Варена картопля — проста страва. І сіллю її можна як покращити, так і зіпсувати.

Коли солити

Шеф-кухарі не рекомендують класти сіль в холодну воду. Вона не розчиняється, а от картоплі шкодить. Вона може розваритись. Норма солі складає приблизно 0,5 ч.л. на 1 л води.

Дотримуйтесь кулінарних правил та соліть картоплю після закипання води. Якщо цей момент пропустили, тоді покладіть через 5 хвилин.

Ось і всі хитрощі, секрети та правила. Нічого складного. На перший погляд здається, що все це банально та зрозуміло, а по факту впливає на результат. Спробуйте та переконайтесь.

Ви будете здивовані ефектом! ТОП-5 харчових звичок, які пришвидшують схуднення

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 13:00

Маючи на меті покращення форми та зниження частки жиру у тілі, слідкуйте за своїм харчуванням, щоб схуднути без негативних наслідків. Зокрема, саме здорові звички можуть допомогти вам досягти цілей без стресу, передають Патріоти України. Контролюйте св...

Не пропустіть тривожних сигналів! Як зрозуміти, що ви зловживаєте кавою

п’ятниця, 11 жовтень 2024, 12:05

Кава — це важлива частина життя для багатьох людей, які поважають цей напій за його смак та енергетичні властивості. В середньому, дорослі споживають близько 180-190 міліграмів кофеїну щодня, що дорівнює двом-трьом чашкам, а молодь може споживати ще бі...