Варто знати! Від яких продуктів потрібно відмовитися жінкам після 30 років

З віком організм людини змінюється, що вимагає перегляду багатьох звичок, у тому числі - і харчових. Американське видання My Domaine спільно з експертами в сфері здорового харчування і провідними дієтологами склало список продуктів, яких необхідно уникати після 30 років, особливо - жінкам, передають Патріоти України.

Список очолює цукор - він провокує запальні процеси в організмі і пошкоджує волокна колагену і еластину, що відповідають за молодість і здоров'я шкіри. Причому, відмова від чистого цукру не вирішить проблему, адже в багатьох продуктах міститься "прихований" цукор, кількість якого ви також повинні регулювати.

За ним йдуть різноманітні штучні приправи і соуси: експерти рекомендують замінити їх натуральними спеціями і приготованими власноруч соусами. Жінкам після 30-ти також рекомендується відмовитися від неякісних макаронних виробів, дозволяючи собі лише пасту з твердих сортів пшениці.

Крім того, з раціону слід викреслити випічку і білий хліб. У них міститься велика кількість цукру і глюкози, які можуть порушити вироблення організмом колагену і багатьох білків. Експерти рекомендують віддавати перевагу хлібу з висівками і корисним солодощів. Також фахівці не радять приймати після 30-ти дієтичні напої: шкідливі речовини в їх складі чинять негативний вплив на гормони щитовидної залози.

Незвичайний тест! Те, як ви видавлюєте зубну пасту, розповість про ваш характер

четвер, 25 квітень 2024, 17:12

Ваші звички багато можуть розповісти про ваш характер. Цей цікавий тест розповість, наскільки ви імпульсивні, вперті, безтурботні чи артистичні, передають Патріоти України. Деталі. 1. Якщо ви видавлюєте пасту зверху, біля самого ковпачка, це означає, щ...

Треба лише кілька хвилин! Простий психологічний тест за картинкою розповість про вас усе

четвер, 25 квітень 2024, 16:14

Якщо ви хочете дізнатися більше про себе, пройдіть цей простий психологічний тест за картинкою. Подивіться на зображення і виберіть жінку найстаршого віку, передають Патріоти України. Деталі. Пам'ятайте, що значення має саме перше враження, тому довго ...