Обід на роботі – це не тільки про те, щоб втамувати голод, а й про те, як вас сприймають інші. Іноді навіть улюблений ланч може зіпсувати вам репутацію, передають Патріоти України.
Елізабет Сус, фахівчиня з етикету та засновниця Школи етикету та протоколу Ауерсмонт, розповіла, які продукти краще залишити вдома і чому. Про це пише Daily Mail.
За словами Сус, один із найпоширеніших офісних "гріхів" – різкий запах їжі. Це стосується і тих випадків, коли ти відкриваєш контейнер з обідом, і коли розігріваєш страву в спільній мікрохвильовці.
"Немає нічого гіршого за неприємний запах, що витає в повітрі", – каже вона.
Чорний список продуктів для офісу
За рекомендацією експертки, в офіс не варто приносити:
Якщо певні продукти важливі для дієти чи самопочуття, Сус радить шукати альтернативне місце для обіду – наприклад, їдальню, зону відпочинку чи навіть лавочку в парку. Головне – подалі від інших.
Також вона наголошує: навіть якщо у вас обідня перерва, не всі колеги в цей час відпочивають. Тож краще утриматися від гучного споживання їжі за столом, особливо у відкритому офісі.
Якщо ви обідаєте разом із колегами або відвідуєте корпоративний захід, теж є нюанси. Сус радить:
Кухонні рушники - незамінний атрибут будь-якої кухні, але з часом вони часто втрачають свій привабливий вигляд через різноманітні плями. Навіть регулярне прання не завжди допомагає впоратися з найстійкішими забрудненнями. Однак не поспішайте їх викидат...
Волоські горіхи - не просто смачний перекус, а справжній щит для вашого серця. Науковці довели, що регулярне вживання цього продукту може суттєво знизити рівень "поганого" холестерину й зміцнити серцево-судинну систему, передають Патріоти України. Досл...