Обід на роботі – це не тільки про те, щоб втамувати голод, а й про те, як вас сприймають інші. Іноді навіть улюблений ланч може зіпсувати вам репутацію, передають Патріоти України.
Елізабет Сус, фахівчиня з етикету та засновниця Школи етикету та протоколу Ауерсмонт, розповіла, які продукти краще залишити вдома і чому. Про це пише Daily Mail.
За словами Сус, один із найпоширеніших офісних "гріхів" – різкий запах їжі. Це стосується і тих випадків, коли ти відкриваєш контейнер з обідом, і коли розігріваєш страву в спільній мікрохвильовці.
"Немає нічого гіршого за неприємний запах, що витає в повітрі", – каже вона.
Чорний список продуктів для офісу
За рекомендацією експертки, в офіс не варто приносити:
Якщо певні продукти важливі для дієти чи самопочуття, Сус радить шукати альтернативне місце для обіду – наприклад, їдальню, зону відпочинку чи навіть лавочку в парку. Головне – подалі від інших.
Також вона наголошує: навіть якщо у вас обідня перерва, не всі колеги в цей час відпочивають. Тож краще утриматися від гучного споживання їжі за столом, особливо у відкритому офісі.
Якщо ви обідаєте разом із колегами або відвідуєте корпоративний захід, теж є нюанси. Сус радить:
Недооцінювання того, що ми маємо, і зосередженість на важкодосяжних цілях — це основні джерела фрустрації та відчуття незадоволення. Як казав стародавній стоїчний філософ Сенека, передають Патріоти України. «Якщо те, що у тебе є, здається тобі недост...
Вчені виявили тип їжі, який може допомогти виводити з організму канцерогенні речовини. Дослідження, проведене в Бостоні, встановило, що вживання клітковини сприяє зниженню рівня «вічних хімікатів» (PFAS), які пов’язані з виникненням раку, передають Пат...