Обід на роботі – це не тільки про те, щоб втамувати голод, а й про те, як вас сприймають інші. Іноді навіть улюблений ланч може зіпсувати вам репутацію, передають Патріоти України.
Елізабет Сус, фахівчиня з етикету та засновниця Школи етикету та протоколу Ауерсмонт, розповіла, які продукти краще залишити вдома і чому. Про це пише Daily Mail.
За словами Сус, один із найпоширеніших офісних "гріхів" – різкий запах їжі. Це стосується і тих випадків, коли ти відкриваєш контейнер з обідом, і коли розігріваєш страву в спільній мікрохвильовці.
"Немає нічого гіршого за неприємний запах, що витає в повітрі", – каже вона.
Чорний список продуктів для офісу
За рекомендацією експертки, в офіс не варто приносити:
Якщо певні продукти важливі для дієти чи самопочуття, Сус радить шукати альтернативне місце для обіду – наприклад, їдальню, зону відпочинку чи навіть лавочку в парку. Головне – подалі від інших.
Також вона наголошує: навіть якщо у вас обідня перерва, не всі колеги в цей час відпочивають. Тож краще утриматися від гучного споживання їжі за столом, особливо у відкритому офісі.
Якщо ви обідаєте разом із колегами або відвідуєте корпоративний захід, теж є нюанси. Сус радить:
Експерти з електрики попереджають: підключення потужних приладів до подовжувачів може призвести до пожежі та серйозної небезпеки для дому, передають Патріоти України. Директор Elec Training Чаранджіт Манну виділяє чайники, тостери та електричні обігрів...
Яких тільки фільтрів для дому зараз не знайдеш у магазинах техніки. Коштує все це чималих грошей і часом є досить складним в обслуговуванні. Тоді як забезпечити чистоту повітря в оселі можна значно простіше – за допомогою кімнатних рослин, передають Па...