Зберігати м’ясо в морозилці можна довго, але не вічно. Все залежить від типу м’яса, температури заморожування та упаковки. Ось рекомендовані строки зберігання м’яса в морозильній камері при температурі -18°C і нижче, передають Патріоти України.
Після вказаних термінів м’ясо не обов’язково стане шкідливим, але може втратити смак, аромат і текстуру. Також можуть з’явитися ознаки "морозильного опіку" – сухі, знебарвлені плями.
Чищення духовки - завдання неприємне і часто трудомістке, особливо коли доводиться зчищати жирні плями з внутрішнього скла дверцят. Однак одна жінка поділилася простим лайфхаком, який допоможе впоратися з брудом всього за кілька хвилин, використовуючи ...
Візуальні тести з психології стали дуже популярними в інтернеті, адже вони в ігровій формі допомагають краще зрозуміти себе. Запропонований тест допоможе зрозуміти, чи схильні ви нав’язувати власні ідеї, чи, навпаки, легко піддаєтеся впливу інших, пере...