Зберігати м’ясо в морозилці можна довго, але не вічно. Все залежить від типу м’яса, температури заморожування та упаковки. Ось рекомендовані строки зберігання м’яса в морозильній камері при температурі -18°C і нижче, передають Патріоти України.
Після вказаних термінів м’ясо не обов’язково стане шкідливим, але може втратити смак, аромат і текстуру. Також можуть з’явитися ознаки "морозильного опіку" – сухі, знебарвлені плями.
Вчені встановили, що оливкова олія першого віджиму, яка є основою середземноморської дієти, зберігає свої корисні властивості навіть після смаження. Результати дослідження опубліковані у журналі Antioxidants, передають Патріоти України. Вважається, що ...
Шведський персональний тренер і дієтолог Магнус Лігдбек, відомий співпрацею з голлівудськими зірками, пропонує унікальний підхід до здорового харчування - систему 17/20. Цей метод дозволяє підтримувати форму без підрахунку калорій і суворих обмежень, п...