
Зберігати м’ясо в морозилці можна довго, але не вічно. Все залежить від типу м’яса, температури заморожування та упаковки. Ось рекомендовані строки зберігання м’яса в морозильній камері при температурі -18°C і нижче, передають Патріоти України.
Після вказаних термінів м’ясо не обов’язково стане шкідливим, але може втратити смак, аромат і текстуру. Також можуть з’явитися ознаки "морозильного опіку" – сухі, знебарвлені плями.
Зливний отвір може бути найбруднішим місцем у вашому домі, навіть якщо раковина сяє чистотою. Суміш мила, жиру та харчових відходів утворює в трубах наліт, який не лише смердить, а й приваблює шкідників. Про це пише The Mirror, передають Патріоти Украї...
Зимова експлуатація автомобіля завжди б’є по кишені. Фізика робить своє: загусле мастило, холодний двигун та підвищений опір повітря вимагають більше енергії. Видання UaMotors та міжнародні профільні експерти поділилися методами, які допоможуть зберегт...