Яйця, зварені вкруту - улюблений продукт для багатьох святкових страв і закусок. Але чи знаєте ви, що неправильний спосіб приготування може зіпсувати не лише смак, а й позбавити яйце корисних речовин? Експерти розповідають, як варити яйця, щоб зберегти їхню поживність, колір і текстуру, а також уникнути поширених помилок, передають Патріоти України.
Нові дослідження показують, що три поширені проблеми серця - високий кров'яний тиск, діабет 2 типу та низький рівень хорошого холестерину (ЛПВЩ) - можуть різко підвищити ризик смерті від стеатотичної хвороби печінки, пов’язаної з метаболічною дисфункці...
Хочете дізнатися щось нове про свою особистість? Тоді цей психологічний тест саме для вас! Все, що потрібно - подивитися на три сумочки та вибрати ту, яка вам найбільше до душі. Результат може виявитися несподіваним і розкрити риси, про які ви навіть н...