
Яйця, зварені вкруту - улюблений продукт для багатьох святкових страв і закусок. Але чи знаєте ви, що неправильний спосіб приготування може зіпсувати не лише смак, а й позбавити яйце корисних речовин? Експерти розповідають, як варити яйця, щоб зберегти їхню поживність, колір і текстуру, а також уникнути поширених помилок, передають Патріоти України.
Статус "найважливішого прийому їжі" сніданок отримав у 1960-х, коли американська дієтологиня Адель Девіс сформулювала відоме правило: “снідай як король, обідай як принц, вечеряй як жебрак”. Попри те, що сьогодні 15% дорослих регулярно пропускають перши...
Зі зростанням кількості різних електроприладів у наших оселях ми починаємо відчувати дефіцит розеток. І в такому разі на допомогу приходять подовжувачі. Вони дають змогу зручніше розташовувати різні пристрої, але при цьому становлять і певну небезпеку,...