Без чого ми можемо прожити? Звичайно, без сала - цей унікальний продукт, ми часто використовуємо на кухні, передають Патріоти України.
Однак вибрати якісне сало не так легко. Разом з UAportal розповімо, на що потрібно звернути увагу при його покупці і як перевірити якість за допомогою лише сірника.
При його виборі обов’язково звертайте увагу:
Обов’язково купуйте сало у перевірених місцях, де продають свіжу продукцію. Відкладіть покупку, якщо ви не впевнені у її якості.
Для смаження вибирайте сало з тонкою шкіркою і невеликим прошарком м’яса. Для засолювання краще брати продукт з товстою шкіркою і товстим прошарком м’яса, а для копчення — з рівномірним прошарком м’яса.
Сало ходіть купувати зі сірником або зубочисткою. Проткніть продукт — якщо сірник легко увійшов у сало, воно свіже. А от якщо сірник застряг у салі, то краще від покупки утриматися.
Існує декілька методів консервування та зберігання продуктів, щодо яких часто можна почути неточні визначення. Маринування здійснюється із оцтом або іншою кислотою (наприклад, лимонним соком); соління - лише з додаванням солі (без оцту й іншої кислоти)...
Хочете зробити свою ранкову каву не лише смачною, а й корисною для здоров’я? Гастроентеролог, випускник Гарварду доктор Саурабх Сеті розповів, що всього дрібка кориці може перетворити звичайну каву на справжній 2еліксир молодості", передають Патріоти У...