
Якщо ви постійно стаєте мішенню для комарів, тоді як люди поруч залишаються неушкодженими - справа не у випадковості. Науковці довели: комарі мають своїх улюбленців, і причина ховається у вашому тілі, звичках та навіть... генах, передають Патріоти України.
Дослідження показують: люди з I (першою) групою крові приваблюють комарів майже вдвічі частіше, ніж носії інших груп. Особливо охоче вони кусають тих, у кого кров I групи з позитивним резусом.
Ми видихаємо вуглекислий газ, і чим більше його навколо — тим більший інтерес у комарів. Саме тому:
Комарі чутливі до запахів. Їх приваблює молочна кислота, яка виділяється разом із потом, особливо після фізичних навантажень. Також роль відіграє:
Науковці стверджують: близько 85% нашої привабливості для комарів залежить від генетики. І навіть найдорожчі спреї іноді не допомагають, якщо ваша шкіра “смакує” цим комахам.
Так. Ось декілька простих, але дієвих порад:
Тож якщо вас комарі "обожнюють", знайте — ви не одні. Але тепер ви знаєте, чому так відбувається, і як зменшити кількість укусів.
На полицях магазинів можна побачити вершкове масло з різним вмістом жиру - 72,5%, 73%, 80% чи 82%. Багато хто вважає, що це просто питання смаку, але насправді різниця між ними суттєва, передають Патріоти України. Експерти пояснюють: справжнім вершкови...
Пшоно окультурений вид проса. Наразі у продажу присутнє лише шліфоване пшоно, бо жорстке лушпиння оболонок робить його складно їстівним. Готувати пшоно можна у вигляді каші, а також варити суп, додавати в салати, передають Патріоти України. Нутриціоло...