Ваш характер у вас на обличчі - як "прочитати" людину з першого погляду

Напевно, вам часто говорили: “Та в тебе це на обличчі написано”. І насправді в цьому виразі є частка правди. Адже читанням по обличчю користувалися з найдавніших часів. І тут грає роль кожна дрібниця, кожна складка або вигин, передають Патріоти України

Ми пропонуємо вам пройти міні-курс з читання по обличчю, щоб в подальшому краще орієнтуватися в тонкощах людської психіки.

Традиційно вважається, що ліва сторона обличчя відображає характер особистості, а права – її емоції. Але крім цього, слід так само розглядати кожен “пункт” окремо.

Наприклад, високий лоб може говорити про те, що людина володіє неабияким розумом, тоді як низький і вузький лоб характеризує людину з хитрої і підлої сторони.

А ось великі очі навпаки свідчать про внутрішну впевненість і чесність. Якщо куточки очей опущені вниз – то, людина швидше за все не любить виділятися з натовпу і вважає за краще спокійне життя. А ось якщо дивляться вгору – говорять про чесність їхнього власника.

За носом можна зрозуміти про інтелектуальні особливості індивіда. Якщо ніс короткий, то на людину можна покластися і довіритися, а ось довгий ніс вказує на те, що особистість має високий рівень відповідальності.

Несиметричний ніс може розповісти про неймовірні творчі здібності володаря, а гострий ніс – за жіночність і любов до мистецтва.

Широкий рот вказує на щедрість людини, а маленький – на тонку і ніжну натуру. Якщо ж у людини верхня губа більше нижньої, то це може говорити про життєлюбність особистості, а повна нижня губа – про надійність.

Якщо людина володієте непропорційно великими вухами – це означає, що вона дуже сильна і вольова. Якщо ж вушка, навпаки, маленькі – тоді ви маєте справу з творчою людиною.

Високі вилиці є ознакою інтроверсії, а ось людина з великими круглими щічками, навпаки, відкрита світу і готова з ним “співпрацювати “.

Якщо у людини дуже виражена лінія підборіддя, значить і вона сама вкрай яскрава особистість, яка запам’ятовується. А ось м’яке підборіддя вказує на те, що перед вами замкнута і сіра особистість, яка володіє традиційними цінностями і поняттями.


Буде дуже смачно! Як за пару годин засолити смачну скумбрію

четвер, 28 березень 2024, 10:10

Скумбрія може бути приготовлена різними способами, проте засолювання залишається одним із улюблених методів багатьох, передають Патріоти України. Риба виходить смачною та ніжною через специфічне м’ясо скумбрії. Не всі готові цілодобово чекати результат...

Ви будете здивовані! ТОП-17 міфів про кішок, у які варто припинити вірити

четвер, 28 березень 2024, 9:48

Jaw-Dropping Facts відокремили факти від вигадки. Нижче ви знайдете найпоширеніші міфи, які століттями заважають жити цим милим створінням, пише ТСН, передають Патріоти України. Кішки завжди приземляються на лапи . Кішки часто приземляються на лапи, ...