Ваша дата народження розповість про те, які ви у коханні та шлюбі

Відповідно до нумерології, хоча кожна людина має різні характеристики, але в цілому всі вони діляться на 9 основних типів, передають Патріоти України.

Грунтуючись на певних характеристиках, нумеролог може дати прогнози, коли мова йде про кохання і шлюб. Знайдіть номер, що відповідає вашій даті народження, і дізнайтеся, що він розповість про лінії кохання і шлюбу.

Номер 1 (якщо ваша дата народження 1-го, 10-го, 19-го або 28-го числа будь-якого місяця):

Це більше практичні, а не емоційні люди. У коханні, швидше за все, віддані і вірні. Нерідко створюють пару зі своїм коханим дитинства. Вони досить лояльні, проте їм нелегко ужитися з кимось, хто їм не відповідає. Побудувати любов з першим зустрічним це точно не про них.

Номер 2 (якщо ваша дата народження 2-го, 11-го, 20-го або 29-го будь-якого місяця):

Чутливі і примхливі, ці люди мають сильний психічний, емоційний зв’язок з коханою людиною. Якщо вони прив’язуються до когось, то це, як правило, надовго. В основному вони прислухаються тільки до власної інтуїції і поклику свого серця.

Номер 3 (якщо ваша дата народження 3-го, 12-го, 21-го або 30-го числа будь-якого місяця):

Люди з цим номером, як правило, абсолютно не романтичні натури. Вони практичні і дуже амбітні. Для них кар’єра важливіше любові й шлюбу. І якщо їм доведеться вибирати між сім’єю і кар’єрою, вони завжди віддадуть перевагу останній.

Номер 4 (якщо ваша дата народження 4, 13, 22 або 31 будь-якого місяця):

Люди з номером 4 не надто романтичні натура. І навіть часом, якщо здаються досить велелюбними, насправді, це не так.Ці люди, безумовно, не з тих, кого можна назвати кокетками; як правило, вони дуже лояльні і терплячі по відношенню до своїх партнерів.

Номер 5 (якщо ваша дата народження 5, 14 або 23 будь-якого місяця):

Ці люди прискіпливі, тому не дивно, якщо у них було багато стосунків до шлюбу. У любові вони універсальні. Нерідко швидко починають нудьгувати в стосунках. Їм завжди потрібно драйв і пробувати щось новеньке.

Номер 6 (якщо ваша дата народження 6, 15 або 24 будь-якого місяця):

Оскільки шість – це число Венери, люди з номером 6 чарівні за своєю природою. Навколишні притягуються до них, немов магнітом. Вони дуже емоційні натури і вважають за краще психологічний зв’язок, а не фізичну сумісність.

Номер 7 (якщо ваша дата народження 7, 16 або 25 числа будь-якого місяця):

Мрійливі й задумливі особистості, але це не означає, що людина з числом 7 холодна і неприступна.Коли справа доходить до любові і шлюбу, ці люди романтичні й вірні своєму партнерові. Комунікація для них- це ключ до того, щоб поліпшити стосунки.

Номер 8 (якщо ваша дата народження 8, 17 або 26 числа будь-якого місяця):

Люди з цим номером є найбільш терплячими і лояльними. Вони не зовсім практичні, і більше йдуть за своїм серцем, якщо прив’язуються до когось всією душею.

Номер 9 (якщо ваша дата народження 9, 18 або 27 числа будь-якого місяця):

Люди з числом 9, як правило, дуже емоційні натури. Однак, число 9 має також і сексуальний підтекст. Таким чином, сексуальна сумісність для людей з числом 9 набагато важливіша, ніж психологічний зв’язок з партнером.

Це може здивувати! Відомий психіатр назвав разючу відмінність між успішними людьми та невдахами

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:58

Психіатр, доктор медичних наук, професор Олег Чабан стверджує, що відмінність між успішними людьми та невдахами можна розгледіти вже в роботі мозку. Як не дивно, але мозок успішної людини менш активний, ніж мозок людини з низьким рівнем IQ, передають ...

TerraHome: премиум мебель и аксессуары для вашего уюта на открытом воздухе

п’ятниця, 26 квітень 2024, 15:53

Жизнь на открытом воздухе становится всё более привлекательной, особенно когда речь идет о красиво оформленном пространстве. Компания TerraHome представляет собой воплощение роскошной и функциональной мебели для тех, кто ценит комфорт и стиль даже на с...