Ваша ванна кімната засяє! Кілька простих лайфхаків для якісного прибирання

Клінінг-експерт Ребекка Рапінчук із Австралії розповіла, як зробити ванну сяючою. Зокрема, вона пояснила, що робити, щоб двері в душі стали чистими та прозорими, передають Патріоти України.

Деталі

Бруд і наліт на перегородках зі скла швидко призводить до потьмяніння душових дверей. Однак із цим можна боротися. Фахівець дала рекомендації, які допоможуть відчистити двері за кілька хвилин.

За словами Рапінчук, допоможе оцет. Ним потрібно змочити серветку з мікрофібри та протерти поверхню. Оцет прибере наслідки впливу жорсткої води, а мікрофібра додасть блиску поверхні без розводів.

Ребекка уточнила, що кислота розчиняє жир, бруд та мінеральні відкладення. Також вона усуває бактерії. Тому з оцтом можна сміливо чистити вікна, килими, посудомийні машини та прати рушники.

Засоби для прибирання ванної кімнати, якими користується спеціаліст:

  • Універсальний спрей;
  • Перекис водню;
  • Кастильське мило;
  • Скраб для раковини;
  • Кисневий відбілювач;
  • Серветки з мікрофібри та для полірування;
  • Скраб-щітки.

У якій послідовності потрібно прибирати ванну кімнату:

  1. Поверхні;
  2. Дзеркала;
  3. Раковина, ванна та унітаз;
  4. Протирання всіх зон сухою ганчіркою.

Як швидко і смачно замаринувати м’ясо для шашлику

неділя, 5 травень 2024, 9:41

Експерти кажуть, що чим більше маринується шашлик, то краще для м’яса. Але буває і так, що часу на маринування майбутнього шашлику немає. У класичному варіанті мінімальний час маринування шашлику – щонайменше дві години. Але трапляються випадки, коли т...

Навіщо додавати крохмаль у тісто для бісквіту - кулінарний секрет

неділя, 5 травень 2024, 9:10

Багато, особливо початківці, кухарі дивуються, побачивши рецепт бісквіту, де до списку інгредієнтів включено крохмаль. До речі, продукт може бути будь-яким – як картопляним, так і кукурудзяним. Ним потрібно замінити приблизно 20-30% борошна. А додають ...