Ваші продукти будуть у цілості та безпеці! Ефективні рішення для відлякування харчової молі

Харчова міль - це дуже докучливі комахи, які легко можуть вторгнутися на вашу кухню і оселитися у ваших продуктах: борошно, рис або макарони, передають Патріоти України.

Ці метелики не такі небезпечні для здоров’я, проте при їхньому вигляді у вашій їжі апетит явно втрачається. Зазначимо, що моль швидко розмножується, тому не гайте час і починайте з нею боротися.

Насамперед викидайте упаковки, які вже були розкриті та заражені комахами, пише santeplus. А потім застосуйте такі натуральні засоби, і ви забудете про проблему з міллю.

Як позбутися харчової молі

  • Лавровий лист

Хоча харчова міль любить усі види сухих продуктів, вони ненавидять та уникають певних різких запахів, серед яких і лавровий лист. Розкидайте кілька аркушів по шафах і полицях, і спостерігайте, як міль зникає з вашого будинку. Не забувайте "оновлювати" лаврові листи кожні 5-7 днів, щоб не втрачати ефекту.

  • Гвоздика

Гвоздика має особливо відштовхувальний для цих комах запах. І не те щоб харчова міль, мухи та комарі теж не витримують. Все, що вам потрібно зробити, це покласти кілька сушених гвоздик на невеликі шматочки тканини. Скласти їх і покласти все на полиці та в ящики, де завелася міль.

  • Часник

Це дуже ефективний спосіб знищити всіх небажаних метеликів. Метод дуже простий: візьміть нарізаний зубчик часнику, потріть його об бавовняну тканину, потім залиште на деякий час на відкритому повітрі, а потім покладіть у місце, де оселилася міль.

А ви це знали? Як правильно додавати картоплю в олів’є

п’ятниця, 10 травень 2024, 9:08

Олів’є є одним із найпопулярніших салатів, тому існує безліч рецептів його приготування. Картопля вважається важливим компонентом страви, оскільки становить “основу”, до якої приєднуються смаки інших інгредієнтів. Також коренеплід допомагає зробити сал...

Секрет досвідчених господинь! Як зварити буряк лише за 5 хвилин

п’ятниця, 10 травень 2024, 8:07

Балувати своїх домочадців оселедцем під шубою та іншими салатами, до складу яких входить варений буряк можна набагато частіше. Справа в тому, що коренеплід необов’язково варити по кілька годин на плиті. Досвідчені господині розкрили секрет приготування...