Ваші сусіди по дачі заздритимуть: Як виростити велику картоплю

Часто трапляється, що городники день і ніч працюють на картопляних грядках, аби отримати щедрий врожай, а натомість мають кілька кошиків дрібних картоплин. Причина такої неприємності, на диво, проста, і її можна легко позбутися. Про це розповіли досвідчені дачники, передають Патріоти України.

Урожайність картоплі майже на 25% можуть знизити звичайні квітки, які ростуть серед зелені картоплиння. Якщо його вчасно прибирати, то наприкінці сезону ви викопаєте картоплю розміром із кулак!

Як відомо, живлення, яке рослина отримує з ґрунту, рівними "порціями" розподіляється між усіма її частинами. А період цвітіння збігається з моментом, коли картопля починає зав'язувати бульби, тому близько чверть поживних речовин йде на квітки.

Щоб уникнути дрібного врожаю, достатньо зірвати всі квітконоси. Крім того, така процедура допоможе виявити та знищити шкідників, які обожнюють ласувати надземною частиною картоплі.

Все дуже просто! Як приготувати соковиту курячу грудку, якщо гості на порозі

неділя, 5 травень 2024, 21:12

Куряча грудка - ідеальний варіант, якщо треба приготувати швидку страву. Все тому, що готується вона швидка. А якщо готувати правильно, то буде смакувати не як давке, дієтичне м’ясо, а як вишукана ресторанна страва, передають Патріоти України. З грудки...

Рецепт підходить і для яловичини, і для свинини: Як приготувати дуже ніжне м’ясо лінивим способом

неділя, 5 травень 2024, 17:09

Публікуємо сьогодні гарантований спосіб приготувати ніжне м’ясо, причому цей спосіб приготування підходить і для яловичини, і для свинини, передають Патріоти України. Рецепт хоч і лінивий, але нешвидкий. Ставите м’ясо на плиту або в духовку і забуваєте...