Ароматні, пухкі та соковиті ватрушки з сиром – улюблений десерт родом з дитинства. Це універсальна випічка, яка не приносить клопотів. Тож, її з легкістю зможе приготувати навіть починаюча господиня, передають Патріоти України.
Ватрушки з сиром за рецептом irina_kozachuk, яким фудблогер поділилася на своїй сторінці Instagram
Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
1 жовток + 1 ст. л. молока
Спосіб приготування:
1. В тепле молоко додати дріжджі, 1 ч л цукру і перемішати, щоб дріжджі розчинились. Залишити на декілька хвилин.
2. В миску висипати борошно, цукор, перемішати. Додати рідкі інгредієнти. Замісити тісто. Місити 15 хвилин. Накрити миску плівкою або рушником і залишити в теплому місці на 1,5 години.
3. Для начинки всі інгредієнти збити блендером.
4. Коли тісто підійшло, розділити його на рівні частини.
5. Сформувати кульки і викласти на застелене пергаментом і змащене маслом деко. Накрити рушником і залишити на 15 хв.
6. За допомогою склянки зробити заглиблення на кульках тіста.
7. Викласти начинку.
8. Змастити ватрушки жовтком з молоком. Залишити ще на 10 хв.
9. Випікати при температурі 190 градусів духовці 15-20 хв.
Ватрушки з сиром та ягодами за рецептом annet.lazarenko, яким фудблогер поділилася на своїй сторінці Instagram
Інгредієнти:
1. Змішати більшу частину сиру з яйцем, борошном розпушувачем та підсолоджувачем.
2. Сформувати кульки та за допомогою склянки зробити заглиблення всередині.
3. Решту сиру змішати з підсолоджувачем. Викласти у тісто.
4. Зверху викласти ягоди.
5. Випікати при температурі 180 градусів 25-30 хаилин.
Опанувати мистецтво швидкого охолодження автомобіля не так просто, адже у сучасних машинах є величезна кількість кнопок та функцій, про призначення яких ви інколи навіть не знаєте, передають Патріоти України. Британські експерти з компанії Jack Frost C...
Для тих, хто полюбляє каву, вона є чимось більшим, аніж просто напій. Це не лише можливість збадьоритися, а й справжній ритуал, спосіб життя і навіть "засіб втечі" від нудного співрозмовника, передають Патріоти України. При цьому деякі психологи вважаю...