
Ароматні, пухкі та соковиті ватрушки з сиром – улюблений десерт родом з дитинства. Це універсальна випічка, яка не приносить клопотів. Тож, її з легкістю зможе приготувати навіть починаюча господиня, передають Патріоти України.
Ватрушки з сиром за рецептом irina_kozachuk, яким фудблогер поділилася на своїй сторінці Instagram
Інгредієнти:
Тісто:
Начинка:
1 жовток + 1 ст. л. молока
Спосіб приготування:
1. В тепле молоко додати дріжджі, 1 ч л цукру і перемішати, щоб дріжджі розчинились. Залишити на декілька хвилин.
2. В миску висипати борошно, цукор, перемішати. Додати рідкі інгредієнти. Замісити тісто. Місити 15 хвилин. Накрити миску плівкою або рушником і залишити в теплому місці на 1,5 години.
3. Для начинки всі інгредієнти збити блендером.
4. Коли тісто підійшло, розділити його на рівні частини.
5. Сформувати кульки і викласти на застелене пергаментом і змащене маслом деко. Накрити рушником і залишити на 15 хв.
6. За допомогою склянки зробити заглиблення на кульках тіста.
7. Викласти начинку.
8. Змастити ватрушки жовтком з молоком. Залишити ще на 10 хв.
9. Випікати при температурі 190 градусів духовці 15-20 хв.
Ватрушки з сиром та ягодами за рецептом annet.lazarenko, яким фудблогер поділилася на своїй сторінці Instagram
Інгредієнти:
1. Змішати більшу частину сиру з яйцем, борошном розпушувачем та підсолоджувачем.
2. Сформувати кульки та за допомогою склянки зробити заглиблення всередині.
3. Решту сиру змішати з підсолоджувачем. Викласти у тісто.
4. Зверху викласти ягоди.
5. Випікати при температурі 180 градусів 25-30 хаилин.
Як би ми не боролися із ностальгією за часами СРСР, у певні моменти для деяких людей доторкнутись до свого радянського минулого буває важливо. Як, наприклад, під час святкування Нового року, коли люди старшого покоління воліють прикрашати ялинку вінтаж...
Зарядна станція стала для багатьох незамінною річчю під час регулярних відключень світла. Водночас її розміщення в неправильному місці може створити реальний ризик для безпеки та самої техніки, передають Патріоти України. Найбільш ризикований варіант —...