Важко знайти кішку, яка сховалася серед новорічних іграшок - а ви зможете?

Сара Нельсон Макгінесс з Ліверпуля, Англія, прикрасила ялинку до Нового року. І її вихованці зраділи навіть більше, ніж сама господиня. Вони збивали з дерева іграшки і весело носилися навколо, але у якусь мить власниця виявила, що її кошеня пропало, передають Патріоти України.

Схвильована господиня довго шукала вихованця, перш ніж пустун все ж попався їй на очі. Тоді Сара вирішила сфотографувати його секретний притулок і запропонувала людям теж спробувати відшукати кота на фото. "Тільки не великого коричневого", — уточнила вона.

Люди стали уважно вдивлятися в красиві святкові знімки, але завдання виявилося не з простих. Коричневий кіт відразу кидався в очі, а ось другого вихованця немов і зовсім не було на фото.

А у вас вийшло знайти кота? Якщо ні, відповідь буде нижче.

.

.

.

.

.

"Я нічого не бачу", — написав один з тих людей хто шукав кота.

"Я здаюся", — написав другий.

.

.

.

.

.

Однак найуважніші і наполегливі все ж домоглися свого. Вони помітили, що серед гілок ялини, прикрашеної кулями і м'якими іграшками, причаїлася маленька і хитра біла мордочка. За словами господині, кішечці Луні дуже подобається ховатися на дереві і спостерігати зі свого укриття за іншими, поки її ніхто не бачить.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...