Рецепт та інгредієнти для плову стандартні. Але є деякі секрети приготування, завдяки яким плов виходить таким, яким він має бути - розсипчастим, не сухим і не схожий на кашу, передають Патріоти України.
Для початку відзначимо, що дуже важливим фактором є вибір посуду. Найкраще готувати плов у казані. Якщо його немає, можна використати сковорідку з високими стінами.
Якщо ви смажите м’ясо з цибулею, спочатку на обсмажування завжди закладається цибуля, а потім м’ясо. Таким чином соняшникова олія вбере запах цибулі і передасть його м’ясу. Якщо зробити інакше, цибуля варитиметься в м’ясному бульйоні.
Коли м’ясо добре просмажиться, можна додавати морквину. Залишайте все на повільному вогні. Ще один важливий момент — коли солити плов. Робити це варто, коли м’ясо буде повністю готове. Якщо зробити це раніше, то м’ясо виділить сік і втратить соковитість.
Часто ми самі стаємо причиною свого нещастя, потураючи звичкам, які отруюють наше життя, передають Патріоти України. Недооцінка того, що маємо, та гонитва за недосяжними цілями призводять до розчарування і внутрішньої порожнечі. Як сказав давній філос...
Сьогоднішня оптична ілюзія - це тест, що відкриває основні риси вашого характеру. Вона допоможе зрозуміти, до кого ви ближчі за духом: до собаки чи до кота. Складно повірити? Перевіримо, передають Патріоти України. Перед вами кольорова ілюстрація з різ...