Важлива помилка, через яку плов виходить несмачним: Ось в якому порядку треба обсмажувати продукти

Рецепт та інгредієнти для плову стандартні. Але є деякі секрети приготування, завдяки яким плов виходить таким, яким він має бути - розсипчастим, не сухим і не схожий на кашу, передають Патріоти України.

Для початку відзначимо, що дуже важливим фактором є вибір посуду. Найкраще готувати плов у казані. Якщо його немає, можна використати сковорідку з високими стінами.

Що і як обсмажувати

Якщо ви смажите м’ясо з цибулею, спочатку на обсмажування завжди закладається цибуля, а потім м’ясо. Таким чином соняшникова олія вбере запах цибулі і передасть його м’ясу. Якщо зробити інакше, цибуля варитиметься в м’ясному бульйоні.

Коли м’ясо добре просмажиться, можна додавати морквину. Залишайте все на повільному вогні. Ще один важливий момент — коли солити плов. Робити це варто, коли м’ясо буде повністю готове. Якщо зробити це раніше, то м’ясо виділить сік і втратить соковитість.

Оце так! Названо "здорові" продукти, які призводять до різкого збільшення ваги

п’ятниця, 25 квітень 2025, 23:10

Деякі продукти призводять до набору ваги, порушуючи обмін речовин і заважаючи організму засвоювати поживні речовини. Ключову роль у збільшенні маси тіла відіграють додані цукри у продуктах, передають Патріоти України з посиланням на Instagram-сторінку ...

Все просто! Як визначити рівень власної тривожності

п’ятниця, 25 квітень 2025, 17:44

На сторінці smirnovy_v_e розповіли про простий спосіб, як визначити рівень власної тривожності, а також, як саме можна впоратися зі стресом у повсякденному житті, передають Патріоти України з посиланням на ТСН. Не варто лякатися результатів: цей тест н...