"Вб'єте" за один раз! Як не можна мити сковороду з антипригарним покриттям

Господині можуть власноруч зіпсувати нову якісну сковороду, припустившись безглуздої помилки. Видимі ознаки псування з'являться не відразу, але згодом поверхня начиння покриється тріщинами, а їжа почне прилипати та пригоряти. При належному догляді такого не станеться, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.

Миття жирної сковорідки — один із найнеприємніших епізодів у прибиранні. Тому руки самі тягнуться опустити посуд у воду одразу після смаження. А щоб начиння швидше охололо, його підставляють під крижаний струмінь, але так робити категорично заборонено. Через різке коливання температури посуд деформується. Антипригарне покриття здувається і з часом стає непридатним. Якщо помити ємність хочеться відразу, заливайте її гарячою рідиною.

Перевірте себе! Побачене першим розкриє, яка ви людина

середа, 10 грудень 2025, 10:30

Оптичні ілюзії в ролі тестів на риси особистості - це цікавий спосіб пізнати себе. І хоча повністю покладатись на них не варто, все ж вони здатні дещо розповісти нам про наш внутрішній світ. Дивіться фото нижче, передають Патріоти України. Такі зображе...

Ваш мозок працює "в тумані"? Ось що насправді виснажує організм щодня

середа, 10 грудень 2025, 10:10

Осіння апатія, проблеми з концентрацією та постійна втома часто списуються на погоду або стрес. Але медики наголошують: ці симптоми можуть вказувати не на сезонну слабкість, а на дефіцит вітаміну B12 - речовини, без якої організм буквально переходить у...