Господині можуть власноруч зіпсувати нову якісну сковороду, припустившись безглуздої помилки. Видимі ознаки псування з'являться не відразу, але згодом поверхня начиння покриється тріщинами, а їжа почне прилипати та пригоряти. При належному догляді такого не станеться, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Миття жирної сковорідки — один із найнеприємніших епізодів у прибиранні. Тому руки самі тягнуться опустити посуд у воду одразу після смаження. А щоб начиння швидше охололо, його підставляють під крижаний струмінь, але так робити категорично заборонено. Через різке коливання температури посуд деформується. Антипригарне покриття здувається і з часом стає непридатним. Якщо помити ємність хочеться відразу, заливайте її гарячою рідиною.
Якщо ви розглядаєте можливість дотримання раціону з низьким вмістом вуглеводів, врахуйте, що не всі вуглеводні продукти шкодять здоров'ю та провокують набір зайвої ваги. Ба більше, вони можуть підтримувати метаболізм і знижувати ризик серцево-судинних ...
Ідеальний відтінок губної помади визначається гармонійним поєднанням кольтору та світла, але якщо певний колір підвищує вашу впевненість, не зволікайте, використовуйте його, передають Патріоти України. Першим кроком до пошуку ідеального відтінку є врах...