
Господині можуть власноруч зіпсувати нову якісну сковороду, припустившись безглуздої помилки. Видимі ознаки псування з'являться не відразу, але згодом поверхня начиння покриється тріщинами, а їжа почне прилипати та пригоряти. При належному догляді такого не станеться, інформує Ukr.Media, передають Патріоти України.
Миття жирної сковорідки — один із найнеприємніших епізодів у прибиранні. Тому руки самі тягнуться опустити посуд у воду одразу після смаження. А щоб начиння швидше охололо, його підставляють під крижаний струмінь, але так робити категорично заборонено. Через різке коливання температури посуд деформується. Антипригарне покриття здувається і з часом стає непридатним. Якщо помити ємність хочеться відразу, заливайте її гарячою рідиною.
Оптичні ілюзії в ролі тестів на риси особистості - це цікавий спосіб пізнати себе. І хоча повністю покладатись на них не варто, все ж вони здатні дещо розповісти нам про наш внутрішній світ. Дивіться фото нижче, передають Патріоти України. Такі зображе...
Осіння апатія, проблеми з концентрацією та постійна втома часто списуються на погоду або стрес. Але медики наголошують: ці симптоми можуть вказувати не на сезонну слабкість, а на дефіцит вітаміну B12 - речовини, без якої організм буквально переходить у...