Вбирають негатив і притягують гроші! Які три кімнатні рослини мають бути у кожному домі

Кімнатні квіти створюють особливу атмосферу у будинках та квартирах. При цьому, неважливо, чи весь ваш дім заставлений рослинами, чи на підвіконні самотньо стоїть лише одна квітка. Весь секрет у тому, щоб вибрати рослини, які можуть притягнути достаток додому і забрати весь негатив, передають Патріоти України.

Першою в списку йде толстянка, яку ще називають грошовим деревом. Назва рослини є красномовною, тому не важко здогадатися, що її слід посадити тим, хто хотів би покращити своє фінансове становище.

Грошове дерево треба принести додому та швидко пересадити. Незайвим буде в процесі озвучити свої бажання. Цілі мають бути гарно сформульовані. Так само робіть, коли поливаєте толстянку.

Рятівна рослина, яка буквально витягує негатив вдома, – це фікус. Плюсом його є простий догляд. Фікус позитивно впливає на сімейні відносини, а також добре впливає на гостей. Фікус називають також рослиною вірності і достатку.

Ще однією "щасливою" рослиною вважають кактус, попри те, що в мережі часто пишуть, що він не несе користі. Краще завести один чи два кактуси. Його колючки накопичують негатив і тому можуть обсипатися. У такі моменти слід розуміти, що потрібно пом’якшати у своїх словах і діях. Щоб кактус завжди працював "на вас", частіше виносьте його на свіже повітря.

Джерело: Обозреватель

От у чому секрет! Кулінарна хитрість, щоб смажені пиріжки не були сирими всередині

четвер, 18 квітень 2024, 7:12

Не секрет, що смажені на сковороді пиріжки виходять набагато смачнішими, незалежно від того, яка начинка в них захована, передають Патріоти України. Причина в рум’яній скоринці, ароматі та зовнішньому апетитному вигляді. Щоправда, користь такого перек...

Народні прикмети на 18 квітня. Кузьма городник обіцяє багатий врожай, тим хто дослухається до порад

четвер, 18 квітень 2024, 7:05

Православна церква України 18 квітня за новим стилем вшановує пам'ять учня Григорія Декаполіта преподобного Іоанна і єпископа Кузьми Халкідонського. За старим стилем у свято сьогодні згадують мучеників Агафопода і Феодула. . Наші пращури в свято 18 кв...