"Вбивці стилю", що видають несмак! Андре Тан показав зимове взуття, в якому ви будете виглядати безглуздо

Взуття - важлива частина стильного і гармонійного жіночого образу. Український дизайнер Андре Тан вирішив допомогти українкам і розповів, які моделі зимового взуття зроблять ваш лук безглуздим і дешевим. На своїй сторінці в Instagram модельєр показав, яке взуття краще засунути глибше в шафу, а то і віднести на смітник, передають Патріоти України.

Вбивці стилю: антитренди зимового взуття

Ботфорти-панчохи із замші

Застаріла модель, яка зробить ваш образ непрактичним, а також сильно здешевить його: таке взуття ви зможете носити тільки з вузького типу спідницями і сукнями. Абсолютно не підходить до широких штанів, багатьом видам спідниць. Кров з носу хочете собі ботфорти? Вибирайте модель з широкою халявою!

Чоботи до середини коліна на низькому ходу

Справжні вбивці стилю! До того ж вони вкорочують ваш зріст! Підбираючи високі моделі чобіт, зверніть увагу на взуття з широкою халявою.

Будь-яке зимове взуття із зайвим декором

Стрази, паєтки, ремені та інші прикраси зроблять ваше взуття непрактичним, так як буде вкрай складно поєднувати таку модель з іншими елементами вашого гардеробу (особливо якщо ви йдете на роботу, а не на п'ятничну вечірку). Доведеться спеціально докуповувати одяг. Тут є також ризик приведення взуття в непридатність завчасно через погодні умови нашого регіону.


Ботильйони на платформі або шпильки

Ця інвестиція може виявитися вкрай невдалою: більшість моделей цього типу вже давно неактуальні. Але якщо вже купувати зимове взуття на платформі з каблуком, то він обов'язково повинен бути широким - це правило номер 1.


Грубі черевики з металевими заклепками

Грубі чорні черевики вже давно увійшли в наше повсякденне життя, а для когось вони взагалі стали основою зимових луків. Тут проблема саме в прикрасах: вони роблять модель надмірно кричущою і непрактичною. Тому вибирайте високі черевики зі шнурівкою без металевих заклепок та іншого декору. Це буде тверда основа вашого зимового лука!

Ви будете здивовані! Які продукти можуть замінити сіль при приготуванні різних страв

субота, 20 квітень 2024, 8:12

Сіль здається головним компонентом в кулінарії, без якого неможливо приготувати їжу гідної якості. Адже її додають щоб надати смаку всім першим стравам. Однак з різних причин багато хто відмовляється від її споживання, передають Патріоти України. Осно...

ТОП-2 способи, щоб макарони та рис не злипалися

субота, 20 квітень 2024, 7:12

Через те, що у рисовій крупі та макаронних виробах є велика кількість крохмалю, під час приготування може бути типова проблема - злипається страва. Кулінари радять скористатися двома перевіреними способами, щоб і рис, і макарони не перетворилися на гле...