Вчені дослідили, на якому боці найчастіше сплять оптимісти

Людина проводить уві сні близько третини свого життя. Під час сну організм відпочиває, оновлюється і відновлюється. Міцний і повноцінний сон - запорука гарного самопочуття і важлива складова довгого і здорового життя, передають Патріоти України.

Під час відпочинку важливе значення має положення тіла, при цьому по позі тіла уві сні можна визначити навіть емоційний стан. Дослідники британської організації British Wool провели опитування півтори тисячі осіб, фахівців цікавило, в якій позі воліють спати люди у віці до 35 років.

Виявилося, що ті, хто надає перевагу правій стороні, схильні бути песимістами. Лише 38% з них заявили, що вважають себе людьми з хорошим почуттям гумору. А ось 66% сплячих зліва впевнені, що вважають, що стакан наполовину повний — тобто на життя вони дивляться з позитивом. Лікарі відзначили, що найбільш невдалою позою можна вважати сон на животі, особливо після щільної вечері, в такій позі ущемляються нерви.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...