Вчені назвали алкоголь, келих якого замінить годину занять спортом

Новітнє дослідження Університету Альберти (University of Alberta, Канада) стверджує, що 1 келих червоного вина за ефективністю може бути прирівняний до цілій годині занять в тренажерному залі, повідомляють Патріоти України із посиланням на іноземні ЗМІ.

Виявляється, вся справа в тому, що ресвератрол (має протипухлинну, протизапальну дію, знижує рівень цукру в крові, має кардіопротекторні і інші позитивні ефекти) у вині здатний підбадьорити організм так само ефективно, як година занять фізичними вправами. Згідно керівнику дослідження Джейсону Дайку, це дозволить тримати себе в тонусі тим людям, які не в змозі відвідувати тренажерний зал.

Ресвератрол, підвищуючи кількість серцевих скорочень, зміцнює серце і робить м'язи сильнішими і витривалішими. "Звичайно, всі ми не раз чули про "здорову" звичку випивати келих червоного вина під час вечері, але більшість з нас ніколи особливо не замислювалися над тим, що це насправді означає", - повідомляє дослідження.

Психологічний тест! Оберіть соус і дізнайтеся, яких стосунків вам варто уникати

четвер, 25 квітень 2024, 18:15

Як відомо, ідеальних людей не існує і всім нам доводиться миритися з поганими сторонами своєї другої половинки. Однак для кожної людини існує недолік, який вона не зможе прийняти у свого партнера. Психологічний тест у картинці визначить, яка негативна ...

Це справді працює! Як відмити чайник від накипу без хімії - універсальні способи

четвер, 25 квітень 2024, 17:44

Якщо кип'ятити у чайнику нефільтровану проточну воду, з часом, на посуді починає з'являтися накип. Звичайним миючим засобом його відмити майже нереально. Але можна скористатись, одним з наступних методів, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz р...