Вчені назвали напій, який прискорює спалювання жиру, але є деякі нюанси

Кава допомагає позбутися від вісцерального жиру, що викликає серйозні проблеми зі здоров'ям. Ефект з'являється протягом кількох годин після вживання напою. Про це повідомляє видання Express, передають Патріоти України.

Справа в тому, що такий жир знаходиться дуже близько до внутрішніх органів – печінки, підшлункової залози, кишечника і навіть серця. А тому може погіршувати їх роботу.

Однак вчені з'ясували, що кава здатна значно прискорювати метаболізм і окислення жирів впродовж трьох годин після її вживання. В рамках дослідження учасники три місяці випивали каву або напій плацебо. Як виявилося, група, яка отримувала каву, більшою мірою втратила обсяг вісцерального жиру і окружність талії.

Інші дослідження також підтверджують цю теорію. Так, в Японії учасники експерименту з ожирінням і контрольна група з нормальною вагою отримували каву з вмістом кофеїну 4 мг на кілограм ваги. В обох групах спостерігалося збільшення швидкості метаболізму. Однак процес спалювання жиру був зафіксований тільки у людей з нормальною вагою.

Секрет досвідчених господинь! У чому замочити магазинну курку, щоб позбавитися шкідливих речовин

вівторок, 23 квітень 2024, 18:10

Багато хто знає, що м’ясо курей, вирощених на птахофабриках, містить гормони росту та антибіотики. Крім того, щоб тушки зберігалися довше, їх обробляють спеціальними консервантами. Щоб видалити шкідливі речовини з м’яса птиці, слід скористатися розсоло...

Діти оцінять! Шоколадні яйця до великоднього столу - рецепт, який точно здивує

вівторок, 23 квітень 2024, 17:44

Фудблогерка Валерія Велігура перед Великоднем порадила фоловерам спробувати приготувати шоколадні яйця до святкового столу, передають Патріоти України. «Повітряний шоколадний мус… Глазур з горішками… Такий десерт точно здивує ваших близьких», — ствердж...