Вчені назвали салат, що допомагає знизити тиск - треба всього два інгредієнти!

Салат з огірками і часником допомагає знизити артеріальний тиск. Про це повідомляють вчені, пише Organic Home Remedies, передають Патріоти України.

За даними Американської кардіологічної асоціації, понад 100 мільйонів людей в країні страждають гіпертонією. Ці цифри тільки збільшуються, подібно до ризиків для здоров'я, які супроводжують гіпертонію.

Як знизити тиск

Якщо ви або хтось із ваших знайомих страждає від гіпертонії, важливо проконсультуватися з терапевтом, щоб отримати рекомендації щодо методів лікування цього стану. Тим не менш, одна річ, яку ви можете вирішити вже зараз - це контроль харчування.

Як правило, ваш режим харчування впливає на ваше здоров'я. Є продукти, які ви можете обов'язково включити у свій режим харчування, вони можуть допомогти контролювати навантаження на ваше кровообіг. Пропонуємо вам розглянути два унікальних продукти - це часник і огірки.

Огірок - прекрасний органічний продукт, який може допомогти при гіпертонії. У ньому міститься багато калію і клітковини. Калій може допомогти збалансувати вміст натрію в крові, протидіючи атеросклерозу (утворення бляшок в кровоносних судинах). Клітковина може допомогти знизити рівень холестерину і регулювати кров'яний тиск.

Часник продемонстрував переконливі докази своєї здатності контролювати гіпертонію, рівень холестерину і різні інші стани здоров'я. Ця відновна здатність в основному пов'язана зі сполукою під назвою аліцин, яка міститься в часнику. Зробіть простий салат з огірків і часнику і будьте здорові!

Психологічний тест за картинкою вкаже на ваш найбільший страх

середа, 24 квітень 2024, 17:12

Двері символізують пошук виходу з проблемних ситуацій, але також означають і вхід у нове життя. Вони пов'язують людей зі світом і водночас відіграють роль нашого захисника. Цей психологічний тест за картинкою покаже, чого ви боїтеся найбільше, який стр...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, що приносить вам справжнє щастя

середа, 24 квітень 2024, 16:15

Цінності - це ті принципи, ті найважливіші ідеали, які дають сенс нашому життю і допомагають нам вистояти у важкі часи, передають Патріоти України. Психологічний тест допоможе вам зрозуміти, що ви цінуєте в житті, і що приносить вам відчуття щастя і з...