Вчені розповіли, як впливає кава на потенцію чоловіків

Вчені довели, що кава може бути також досить шкідливою для потенції, якщо її пити в надмірних кількостях, передають Патріоти України.

Чоловіки зранку досить часто п’ють міцну каву без цукру для бадьорості та гарного настрою. Однак, кофеїн здатен не тільки заряджати енергією, він має ще деякий вплив саме на організм сильної статі. Розповідаємо, чи впливає кава на потенцію чоловіків, яка користь від напою для їхнього організму, посилаючись на матеріал ресурсу Storinka.

Як кава впливає на потенцію чоловіків: дослідження вчених

Якщо вживання кави помірне, то напій позитивно впливатиме на чоловічу функцію. Оскільки кава вважається потужним афродизіаком. Однак таку властивість мають лише натуральні зерна, тому розчинна кава навряд чи матиме такий вплив на організм.

Втім, лікарі застерігають, що регулярне вживання кави зовсім не лікує безпліддя чи імпотенцію. Тому не варто зловживати напоєм, адже це може викликати зворотний ефект. Збільшення вживання кави призведе до відсутності ерекції та нівелюватиме відчуття насолоди під час статевого акту.

Тому лікарі рекомендують безпечну для потенції норму вживання кави, яка становить 3 чашки на день. Така кількість напою матиме максимально корисний ефект для чоловічого здоров’я.

Американські вчені під час дослідження виявили, що кава може впливати на набір зайвої ваги у чоловіків за жіночим типом. Тобто, напій може викликати ожиріння грудних залоз, тому варто пити рекомендовану кількість, щоб не набрати зайву вагу.

Також необхідно пам’ятати, що кава може стати причиною підвищення артеріального тиску. Її не слід пити тим, хто має проблеми зі шлунком та печінкою.

Чи підвищує кава тестостерон

Тестостерон – це один із найважливіших гормонів у чоловічому організмі. Він відповідає за низку важливих процесів: зростання м’язів, репродуктивну функцію, загальний стан чоловічого здоров’я. Якщо пити каву в належній кількості, напій позитивно впливатиме на поліпшення рівня потенції.

Бразильські вчені провели експеримент, в якому взяли участь 50 чоловіків. Половина піддослідних пила належну норму кави, інша половина перевищувала рекомендовану кількість чашок. Ті чоловіки, які пили напій у помірних кількостях, отримували приплив сил та покращення рівня потенції. Ті учасники, які зловживали кавою, мали проблеми зі сном, у них спостерігалася апатія, головний біль і втома, що призвело до погіршення статевої функції.

Додайте всього одну спецію! Як правильно пити воду, щоб схуднути

неділя, 8 вересень 2024, 8:11

Дієтологи кажуть, щоб досягти бажаного результату, потрібно всього лише додавати у воду одну ложку певної спеції. За тиждень вам вдасться скинути до 3 кг, передають Патріоти України. Йдеться про таку популярну й відому приправу, як кориця. Як встановил...

Вчені відкрили таємницю: Скільки людині потрібно часу, щоб закохатися

неділя, 8 вересень 2024, 7:52

Закоханість - найпрекрасніше почуття у світі. Водночас це дуже складне явище, яке потребує багатьох факторів. Буває так, що закоханість спалахує в одну мить, а буває й так, що це довгий шлях назустріч іншій людині, передають Патріоти України. Скільки ж...