Вчені розповіли, яка корисна звичка є в усіх довгожителів

Директор Інституту довголіття Університету Південної Каліфорнії доктор Вальтер Лонго провів дослідження, в рамках якого опитав людей, вік яких сягнув за позначку 100 років. Як повідомляють Патріоти України з посиланням на видання Express, за словами Лонго, у всіх є одна спільна, характерна звичка.

"У Калабрії [Італія] 110-річний Сальваторе Карузо розповів мені, як він ходив щодня", - говорить Лонго. За його словами, Карузо йшов в оливковий гай, де працював з рослинами.
Крім того, від жителів острова Окінава в Японії, які славляться своїм довголіттям, доктор дізнався, що вони кожен день займаються фізичною працею, і майже ніхто не йде на пенсію. Також багато мешканців Окінави практикують бойові мистецтва, особливо танцювальну версію тай-чи.
За словами Лонго, не важливо, який вид навантажень ви виконуєте. Головне вибрати той, що вам буде подобатися і ефективно зможе вписатися в розпорядок дня. "Важливо займатися спортом, але не перенапружуватися, тому що з часом будуть пошкоджені коліна, стегна і суглоби", - говорить доктор.

Точність здивує! Що про людину може сказати її підпис

п’ятниця, 29 березень 2024, 9:08

Існує наука графологія, яка вивчає зв'язок між почерком людини і її особистісними якостями. Вчені визначили, що підпис може розповісти про особливості характеру і якості свого автора, передають Патріоти України. Розмір підпису:. Тип підпису:. Натиск:....

Це така смакота! Курячі котлети точно не будуть сухими - просто додайте це до м'яса для кращого смаку

п’ятниця, 29 березень 2024, 8:50

Котлети з курки, зазвичай, виходять надто сухими. Все через те, що м'ясо нежирне і досить дієтичне. Але йому можна додати соковитості, якщо скористатись наступною технологією приготування, передають Патріоти України. Ідея приготування соковитих курячих...