Вчені розповіли про особливості зовнішності чоловіків та жінок, які часто зраджують

До таких висновків дослідники Лідського університету прийшли після опитування користувачів сайту знайомств Illicit Encounters.

Експерти з мови тіла заявили, що чоловіків, які часто віддають перевагу "ходити наліво", видає великий розмір ноги, а жінки, які не проти завести роман на стороні, мають широкі стегна, інформують Патріоти України.

До таких висновків дослідники Лідського університету прийшли після опитування користувачів сайту знайомств Illicit Encounters. Вони опитували людей, які перебувають у шлюбі й одночасно шукають стосунки на стороні, пише видання The Sun.

Названо деталі зовнішності чоловіків та жінок, які часто зраджують

Крім того, наголошується, що представниці прекрасної статі з маскулінними рисами обличчя частіше перебувають у довгострокових стосунках, а чоловіки, як правило, вибирають для ролі коханок дівчат із максимально жіночною зовнішністю.

Експерти також проаналізували риси зовнішності, що характеризують особливості сексуального життя. Так, згідно з опитуванням вчених із турецького університету Erciyes, чоловіки з жировими складками довше займаються сексом, ніж чоловіки, що стежать за своєю фігурою.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...