Фарш для чебуреків - повноцінна начинка, яку потрібно правильно підготувати та ароматизувати. Якщо цього не зробити, смак буде досить прісний. М’ясо та й м’ясо, але ж хочеться відчути більше смаку. Для цього потрібні спеції.
Для кожного різновиду м’яса додають окремо вибрані спеції. Вони дійсно зроблять смак яскравим. Не забудьте додати трохи свіжої цибулі, щоб фарш був соковитим.
Отже, для фаршу зі свинини стає ароматнішим при додаванні зелені. Звичайно, що мова йде про кріп та петрушку, базилік. Якщо дрібку меленого коріандру додати, то буде просто фантастично.
Для фаршу з курятини додають будь-які приправи для птиці: імбир, хмелі-сунелі, кмин, зелена цибуля, майоран, шавлія та ін. Стандартними залишаються перець та сіль. Якщо готуєте яловичину, тоді для фаршу потрібні майоран, базилік, хмелі-сунелі.
Цукровий діабет належить до групи цивілізаційних хвороб. Вони тісно пов’язані з розвитком людства, способом життя та харчуванням. Кількість людей, які страждають на діабет, постійно зростає, передають Патріоти України. За прогнозами, до 2050 року ця хв...
Влітку спека є не лише приємним атрибутом відпочинку, а й викликом для власників автомобілів. Одна з ключових проблем, про яку часто забувають, це те, що паливо під впливом високих температур змінює свій об’єм. Сучасні водії часто прагнуть заправити ба...