Вечеряємо, як голлівудські зірки! Курка в молоці від героїні серіалу "Друзі"

Кортні Кокс, та сама Моніка із серіалу "Друзі", поділилася зі своїми шанувальниками рецептом найніжнішої курятини. Акторка готує її в незвичний спосіб – заливши молочно-лимонною сумішшю. Що з цього виходить – зараз розкажемо, зазначають Патріоти України.

Кортні Кокс здобула неймовірну популярність, зігравши Моніку Ґеллер у культовому серіалі "Друзі". Як і наша улюблена героїня (Моніка працювала шеф-кухарем), Кортні обожнює готувати й часто дивує близьких незвичними стравами. А ось і новий смаколик голлівудської зірки!

Курка, запечена в молоці з лимоном

Інгредієнти:

  • 1,5 кілограма курячої тушки;
  • 100 грамів вершкового масла;
  • 50 грамів оливкової олії;
  • ½ палички кориці;
  • 1 пучок свіжої шавлії;
  • 2 лимони;
  • 10 зубчиків часнику;
  • 0,5 літра молока,
  • морська сіль, чорний перець – на ваш смак.

Приготування:

  1. Розігрійте духовку до 190 градусів.
  2. Приправте курку морською сіллю та чорним перцем.
  3. У великій каструлі з антипригарним покриттям або широкій пательні розтопіть вершкове масло та оливкову олію та обсмажте тут курку. Регулярно перевертайте птицю, щоб вона набула рівномірного кольору.
  4. Зніміть з вогню, покладіть курку на тарілку. Вилийте зайвий жир, який виник у каструлі та знову покладіть сюди курку.
  5. Додайте до птиці корицю, шавлію, лимон, часник та залийте все молоком.
  6. Готуйте курку в розігрітій духовці приблизно 1,5 години. Цедра лимона та молоко у поєднанні із куркою створять дивовижний соус.
  7. Для подачі м'ясо відокремте від кісток і розділіть між тарілками. Ложкою налийте велику кількість соку і приправте все сиром.
  8. Курку чудово доповнять шпинат та картопляне пюре.

ТОП-3 речі, які ви робили неправильно, коли варили пельмені

четвер, 28 березень 2024, 18:57

Виявилося, що цей напівфабрикат не такий простий у приготуванні, як це вважається. У кулінарів є свої хитрощі. Здавалося б, тут може бути складного. Закип’ятити воду, посолити, поперчити, кинути в каструлю лавровий лист і, нарешті, пельмені, передають...

Психологічний тест: Що вам потрібно для щастя

четвер, 28 березень 2024, 18:07

Іноді так буває, що ми відчуваємо внутрішню порожнечу, немов нам чогось бракує для душевної рівноваги і абсолютного щастя, передають Патріоти України. Але як зрозуміти, яка ж частина пазла загубилася і заважає нам відчути себе "цілісною" і задоволеною...