Величезний урожай забезпечений! Навіщо потрібно покласти ложку цукру в город

Кожен городник після важкої праці на своїй ділянці хотів би отримати хороший урожай, а садівник - буйне цвітіння улюблених квітів. Але іноді сезон з цвітінням може не задатися. У цьому випадку на допомогу прийде чудовий засіб - ложка із цукром. Таким способом користувалися ще наші бабусі, передають Патріоти України.

Суть цього методу в тому, що цукор працює в якості підгодівлі для бджіл. А вони якраз і відповідають за запилення квітів, що змушує цвісти і плодоносити всі рослини.

Як і де правильно покласти ложку з цукром

Щоб приготувати ласощі для бджіл, необхідно перемішати дві столові ложки гранульованого білого цукру і одну столову ложку теплої води. Потім отриману суміш набирають в невелику ємність - це може бути непотрібна ложка або кришка від скляної банки.

Цукрову підгодівлю потрібно покласти в затишне містечко в городі або в саду біля клумб, плодових дерев і чагарників.

Цей спосіб можна активно застосовувати не лише навесні та восени, але також і впродовж усього літа. Бджоли будуть задоволені смачним частуванням, а натомість відплатять рясним цвітінням і хорошим урожаєм. Ложка з цукром в городі або в саду допоможе залучити бджіл на ділянку. Вони будуть запилювати квіти, а це посприяє хорошому врожаю.

Все дуже просто! Як розігріти картопляне пюре, щоб зберегти смак страви

п’ятниця, 19 квітень 2024, 18:12

Досвідчені кухарі не рекомендують готувати картопляне пюре із запасом, оскільки наступного дня його практично неможливо подавати до столу. Смак страви стає зовсім не таким, як одразу ж після приготування. Якщо використовувати мікрохвильову піч, то це о...

Це справді працює! Експерти назвали овоч номер один, який регулює рівень цукру в крові

п’ятниця, 19 квітень 2024, 17:57

Можливо, ви вже неодноразово чули фразу обов’язково з'їжте всю броколі - і це зовсім не дивно. У цій дитячій пораді дійсно закладена частка правди, передають Патріоти України. Броколі відома своїми вражаючими перевагами для здоров’я. Вона не тільки ма...