Багато хто, напевно, вже і забули яким має бути справжнє морозиво, а молоде покоління так і взагалі не застало ті часи. Однак приготувати всіма улюблений пломбір зі свого дитинства не так вже й складно, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Краще використовувати домашнє молоко, але якщо такого немає, то так вже й бути замініть його магазинними 35% вершками.
Домашнє молоко нам потрібно для того, щоб зняти з нього насичений жирний верх і використовувати в якості вершків. Зазвичай з трьох літрів молока виходить 2 склянки вершків, а час, що залишився можна використовувати на інші рецепти.
Виливаємо охолоджені вершки в миску, додаємо туди цукрову пудру і ванілін. Ретельно збиваємо і переливаємо в контейнер, щоб відправити в морозилку на ніч.
Вранці вас буде чекати приголомшливий вершковий пломбір, який можна урізноманітнити гарячим шоколадом або фруктами. Смачного!
Популярність какао зростає, експерти в галузі охорони здоров'я хвалять його за певну користь для здоров'я, пише USA Today. За словами дієтолога Міранди Галаті, какао-порошок дійсно корисний, він має антиоксидантні та протизапальні властивості. За даним...
Схуднення вимагає терпіння, дисципліни та зосередженості на підтримці здорового способу життя. Звертаючи увагу на те, що ви споживаєте перед сном, ви можете суттєво вплинути на процес втрати ваги. За словами News Bytes, включення цих п'яти напоїв перед...