Вершковий пломбір як у дитинстві - потрібно всього лише 30 хвилин!

Багато хто, напевно, вже і забули яким має бути справжнє морозиво, а молоде покоління так і взагалі не застало ті часи. Однак приготувати всіма улюблений пломбір зі свого дитинства не так вже й складно, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 3 л молока або 2 склянки вершків 35%
  • 100 гр цукрової пудри
  • 1\4 ч. л. ваніліну

Приготування:

Краще використовувати домашнє молоко, але якщо такого немає, то так вже й бути замініть його магазинними 35% вершками.

Домашнє молоко нам потрібно для того, щоб зняти з нього насичений жирний верх і використовувати в якості вершків. Зазвичай з трьох літрів молока виходить 2 склянки вершків, а час, що залишився можна використовувати на інші рецепти.

Виливаємо охолоджені вершки в миску, додаємо туди цукрову пудру і ванілін. Ретельно збиваємо і переливаємо в контейнер, щоб відправити в морозилку на ніч.

Вранці вас буде чекати приголомшливий вершковий пломбір, який можна урізноманітнити гарячим шоколадом або фруктами. Смачного!

Є секрет! Скільки хвилин варити яйця і навіщо додавати оцет

п’ятниця, 31 січень 2025, 11:28

Яйця – дуже смачний та цінний продукт, який має бути у раціоні кожного. Яйця найкраще їсти у вареному вигляді, але варити їх потрібно так, щоб жовток був рідким, це близько 3-4 хвилин варіння, передають Патріоти України. Редакція FoodOboz ділиться пора...

Ви будете здивовані! Чому в СРСР заборонили кетчуп

п’ятниця, 31 січень 2025, 9:32

На полицях магазинів бувшого Радянського союзу можна було знайти багато різноманітних соусів. Проте кетчупу серед них не було, передають Патріоти України. Більше того, кетчуп був навіть під забороною, а його назви забрані з усіх кулінарних книг. Чому с...