Багато хто, напевно, вже і забули яким має бути справжнє морозиво, а молоде покоління так і взагалі не застало ті часи. Однак приготувати всіма улюблений пломбір зі свого дитинства не так вже й складно, передають Патріоти України.
Інгредієнти:
Приготування:
Краще використовувати домашнє молоко, але якщо такого немає, то так вже й бути замініть його магазинними 35% вершками.
Домашнє молоко нам потрібно для того, щоб зняти з нього насичений жирний верх і використовувати в якості вершків. Зазвичай з трьох літрів молока виходить 2 склянки вершків, а час, що залишився можна використовувати на інші рецепти.
Виливаємо охолоджені вершки в миску, додаємо туди цукрову пудру і ванілін. Ретельно збиваємо і переливаємо в контейнер, щоб відправити в морозилку на ніч.
Вранці вас буде чекати приголомшливий вершковий пломбір, який можна урізноманітнити гарячим шоколадом або фруктами. Смачного!
Неприємний запах у туалеті - проблема, знайома абсолютно всім. Часте прибирання не завжди допомагає, адже джерела смороду можуть бути на стінках унітазу, у зливних трубах і в повітрі. Однак існує простий і доступний метод, який справді допомагає надовг...
Вологий корм чи сухий корм? Це давня дискусія, яка роками розділяє власників собак. Деякі власники собак люблять легкість і хрусткість сухих гранул , тоді як інші клянуться насиченою м’ясистою користю вологого корму . Тож що насправді краще для вашого ...