Весь інтер'єр буде зіпсований: ТОП-5 речей не варто купувати в будинок

Наш будинок - це наша фортеця і затишок. Інколи люди роками створюють для себе комфорт та змінюють інтер'єр,передають Патріоти України.

Фахівці відзначають, що є кілька речей для дому, які категорично не можна купувати. Вони зіпсують ваш затишок, принесуть неприємності і сварки.

Який інтер'єр приносить бідність в будинок

Всі статуетки у вигляді птахів, ворони, голуба, папуги. Такі речі дуже негативно впливають на ауру у вашому домі. Зараз в інтер'єрі не використовують птахів, оскільки вони тільки приваблюють "погану" славу. Деякі вважають, що птахи несуть в собі недобрі помисли. Краще такі речі не дарувати і не приймати в подарунок.

Квіти бідності в будинку

Кожна жінка хоче, щоб її будинок був наповнений красою. У будинку ніколи не ставлять штучні квіти. Вони несуть порожнечу в ваше житло. Такі речі навіть не ставлять в офісах. Щоб будинок завжди був затишним, використовуйте живі квіти. У моді 2023 також почали використовувати стабілізовані квіти.

Взагалі, штучні квіти вважають джерелом всіх проблем. Такі речі вбирають в себе всі сварки, негатив, лаяки і накопичують погану енергетику.

Катастрофи на картинах

Картини і фотографії - це окремий вид інтер'єру. Найбільш негативними є стихійні лиха, вулкани та катастрофи.

Картини із зображенням вулканів або водоспадів, де найчастіше бувають стихійні лиха моментально притягують і катастрофу у ваше життя.

Тварини в будинку

Всі речі, які відносяться до живих тварин можуть тільки нашкодити вам. Раніше любили в будинок купувати килими зі шкури тварин, вішали трофейні роги і черепа. Зараз від цього давно відмовилися.

В інтер'єрі 2023 повинен використовуватися мінімалізм і затишок. Якщо завішати шкурами та роками тварин свій будинок, то можна чекати гірких бід.

Неприємні люди і їх презенти

Якщо ви відчуваєте негатив в свою сторону від інших людей, то краще не приймайте подарунки з їхніх рук. Всі такі речі дуже негативно можуть відбитися на вас і вашому домі. Від таких подарунків краще відразу позбавлятися, оскільки фінансових проблем не минути.

Секрет досвідчених господинь! Як врятувати рідке картопляне пюре всього одним інгредієнтом

неділя, 28 квітень 2024, 10:07

Надто густе пюре виглядає неапетитним. Надто рідке - викликає неоднозначні враження. Ідеальна консистенція - помірна густота, передають Патріоти України. В цьому випадку страва стає ніжна та м’яка. Таке пюре з картоплі хочеться їсти самому та пригощати...

Чим замінити олію при заправці вінегрету - проста хитрість, яка зробить страву смачнішою

неділя, 28 квітень 2024, 9:07

Господині, які звикли готувати вінегрет за класичним рецептом, завжди використовують звичайну соняшникову олію для заправки, передають Патріоти України. Однак існує ще варіант оригінальної заправи, яка допоможе змінити смак звичної страви на краще. Для...