Весь жир і нагар відвалиться на очах: Як без проблем відмити духовку від забруднень будь-якої складності

Чищення духовки - завдання для будь-якої, навіть досвідченої господині, не з приємних. На щастя, на допомогу приходять лайфхаки, які можуть заощадити сили та час на прибирання, передають Патріоти України.

Якщо стінки духовки покрилися жиром і нальотом, який під час кожного включення підгоряє і смердить, не варто панікувати. Духовка буде в ідеальному стані, якщо скористатися чудовим лайфхаком, як очистити духовку від жиру і нагару. Про це пише cpykami. Нам знадобляться паперові рушники, харчова плівка та миючий засіб.

Як відчистити духовку від нагару будь-якої складності

Розподіляємо на стінки духовки будь-який засіб для очищення. Зверху вкриваємо паперовими рушниками. Знову розбризкуємо засіб для видалення жиру та нагару, щоб просочити паперові рушники. Зверху закриваємо харчовою плівкою, щоб засіб не висох. Якщо нагар дуже сильний та застарілий, можна залишити на ніч, якщо середньої складності – то на пару годин.

чищення духовки
миття духовки

Потім знімаємо плівку разом із паперовими рушниками і видаляємо всі залишки забруднень губкою разом із миючим засобом.

чиста духовка

Діти оцінять! Як приготувати повітряний десерт з шоколаду та молока

субота, 18 травень 2024, 17:12

Не дивуйтеся, але з двох інгредієнтів дійсно можна приготувати дуже смачний десерт. Хтось може сказати, що шоколад вже й сам по собі є десертом. Так, звичайно, але нова форма цікавить також. Отже, читайте простий до геніальності рецепт десерту. Вам пот...

Гості пальчики оближуть! Неймовірний рецепт запеченої качки

субота, 18 травень 2024, 12:15

Запечена качка вже давно перестала бути святковою стравою. Її часто готують на вечерю або на недільний обід із родиною чи друзями. І звичайно, хочеться, щоб вона була м’яка, ароматна, танула у роті. За цим рецептом вона буде саме такою. Качку потрібно ...