Від нальоту на чашках не залишиться і сліду! Потрібно всього дві хвилини і три простих засоби

Кухонні предмети повинні сяяти чистотою, тому потрібно вчасно позбавлятися нальоту, який може утворитися на чайнику, каструлях і чашках. Особливо плями видно на білому посуді, передають Патріоти України.

Експерти у матеріалі Smak поділилися лайфхаками, які за кілька хвилин допоможуть впоратися з кавовим та чайним нальотом, не пошкодивши поверхню чашок.

Як очистити чашки від нальоту

Сода

Це універсальний засіб, тому відмінно впорається з будь-яким нальотом. Щоб плями зникли, достатньо взяти кухонну губку, насипати на неї невелику кількість соди та розтерти. Але тільки не застосовуйте соду занадто часто, щоб не залишити на чашках подряпин, адже через них буде складніше потім позбавлятися від нальоту.

Зубна паста

Цей засіб діє досить м’яко та дбайливо, не дряпаючи поверхню посуду. Просто нанесіть зубну пасту на забруднену ділянку та залиште на 2-3 хвилини, а потім змийте водою та губкою.

Сіль

Візьміть трохи дрібної солі, насипте на губку та почистіть забруднену чашку, наліт зникне миттєво. Після цього промийте посуд у холодній воді.

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...

Є секрет! Як варити макарони, щоб вони точно не злиплися

субота, 27 липень 2024, 17:08

Під час варіння макаронних виробів у недосвідчених господинь буває прикрість: макарони розварилися, злиплися або прилипли до дна каструлі. Щоб цих казусів не було, достатньо знати декілька правил, передають Патріоти України.