Неможливо відірватися! Дуже смачний рецепт кабачкової ікри на зиму - з яблуками

Кабачкову ікру багато хто любить, та й готували, мабуть, вже безліч разів, але в нас з'явився дуже цікавий та смачний рецепт тому ділимося з вами черговою смакотою. Це не проста ікра, а з родзинкою - з яблуками. І, причому сюди відмінно підійде антонівка, але якщо ні, неважливо, які є, передають Патріоти України.

Інгредієнти:

  • 3,5 кг кабачків
  • 1 кг моркви
  • 1 кг яблук
  • 1 кг томатів
  • 1 кг цибулі
  • 400 мл рослинної олії
  • 50 гр солі
  • 150 гр цукру

Приготування:
Очищуємо всі овочі і яблука та нарізаємо довільно. Обсмажуємо на рослинній олії окремо кабачки та яблука. Моркву трохи припускаємо та додаємо цибулю, обсмажуємо до м'якого стану і додаємо томати, смажимо до випаровування зайвої рідини (до речі, томати можна замінити на 130 грамів томатної пасти).

Далі складаємо все в каструлю і тушкуємо 1 годину на повільному вогні, помішуючи, щоб не прилипли овочі до дна. Додаємо сіль та цукор і тушкуємо ще годину (тут дивіться на консистенцію, якщо зайва волога випарувалася раніше — можна виключати. Збиваємо блендером і розкладаємо по банках.

Якщо хочете більш пікантний смак — додайте 6-8 зубків часнику, пропущеного через прес до моркви з цибулею при обсмаженні.

Також, зверніть увагу — у даному рецепті не використовується оцет та лимонна кислота — яблучної кислоти вистачає. Смачного!

Джерело: Ukr.Media

Хіти тижня. Котлети, шашлик? Ні, це м'ясо смачніше - рецепт ідеальних відбивних

середа, 1 грудень 2021, 21:00

Ці відбивні з сиром, дуже поживні. Приготування цієї смачної і калорійної їжі не займе у вас багато часу. У вас вийде з нього хоч основне блюдо, хоч закуска, передають Патріоти України. Інгредієнти. 3 шматка м'яса. 1 головка цибулі. 2 відварених карто...

Особливо смачно! Найсмачніші рогалики із повидлом - готувати дуже просто

середа, 1 грудень 2021, 18:15

Надзвичайно смачні та повітряні рогалики - смакуватимуть кожному без винятку. Особливо у такий солодкий період зимових свят, зазначають Патріоти України. Крок перший – просіюємо борошно. Крок другий – активізуємо дріжджі. Засипаємо їх до теплої води т...