Розслабитись після тяжкого робочого дня чудово допомагає алкоголь. Невелика кількість вина чудово впливає на кровообіг та викликає апетит. Але є і такий алкоголь, вживати який досить небезпечно. І справа не лише у кількості випитого напою, передають Патріоти України.
Редакція FoodOboz розповість про найшкідливіший алкоголь. Його пити небезпечно. Такий напій чудово поєднується з різноманітними закусками та снеками. Мова йде про пиво. Попри невелику кількість алкоголю, саме пиво є найшкідливішим.
В чому шкода пива
Справа в тому, що цей продукт містить велику кількість важких металів. Їх настільки багато, що для організму це дуже велике навантаження. Кобальт – саме цей метал хміль, під час росту, витягує важкі метали.
Саме через метали після пива відчувається важкість, а також швидко збільшується вага, тому є високий ризик ожиріння. Також кобальт дуже негативно впливає на серце.
До того ж, пиво удже швидко викликає залежність. Навіть якщо ви п'єте такий алкоголь у невеликій кількості.
В Центрі громадського здоров’я України з посиланням на світові наукові дослідження пояснюють: чим менше алкоголю вживає людина, тим менше ризик розвитку у неї раку. Читайте в матеріалі ТСН.ua, чому алкогольні напої можуть стати причиною раку і кому вза...
Скажіть чесно, що ви уявляєте, коли чуєте слова «ручна робота»? Мабуть, щось вінтажне, затишне, зроблене з душею. І якщо це так, ви на правильному шляху. Бо вироби ручної роботи – це не просто речі, це історії, вписані у кожну деталь. А коли вони ще й ...