Від плям не залишиться сліду навіть на білому пуховику - рецепт чудо-розчину

Процес прання пуховика - не завжди найкраще рішення. У цьому випадку є велика ймовірність зіпсувати пух, та й сушіння верхнього одягу спричиняє труднощі. Якщо на пуховику всього одна або декілька невеликих плям, то позбавитися їх можна самостійно і без звернення в дорогу хімчистку, передають Патріоти України.

Відчистити навіть білий пуховик можна просто, пише cpykami. Нам знадобиться чудо-розчин, який готується з недорогих компонентів: столового оцту, будь-якого гелю для душу та рідкого прального порошку.

Як відчистити пляму на пуховику

Додаємо у невелику ємність по 1 ст. л. оцту, гелю для душу та рідкого прального порошку. Заливаємо приблизно склянкою теплої води. Змішуємо, переливаємо суміш у пляшечку з пульверизатором. Наносимо розчин на пляму, добре змочуємо її. Далі беремо вологу ганчірочку і протираємо нею пляму. Якщо пляма в’їлася, розчин можна залишити на 5-10 хвилин. Коли пляма зникне, змочуємо ганчірку у чистій воді та прибираємо залишки миючого засобу з пуховика. Потім просушуємо все феном.

Перевірте себе! Психологічний тест за картинкою розкриє ваш темний бік

п’ятниця, 26 квітень 2024, 18:09

Кожна людина бажає любити й бути коханою, досягати успіху і наповнювати життя приємними емоціями. Однак наші стосунки з іншими людьми можуть змінюватися під владою темної підсвідомості. Цей психологічний тест за картинкою вкаже на проблемну зону і допо...

Психологічний тест! Морозиво підкаже, яких стосунків ви потребуєте

п’ятниця, 26 квітень 2024, 17:09

Часто стосунки закінчуються тому, що партнери не розуміють, чи готові вони до серйозного кроку, чи ще не "нагулялися". За допомогою цього тесту перевірте, які стосунки ви шукаєте наразі, передають Патріоти України. Подивіться на картинку і оберіть моро...