Від жирних плям не залишиться сліду: Фантастичний трюк, щоб очистити духовку

У духовці накопичується жир та залишки їжі, тому важливо регулярно очищати цей прилад. За допомогою правильних підручних засобів і невеликого прийому ви зможете швидко, дешево і легко привести духову шафу до ладу, передають Патріоти України.

Щоб відмити духовку від жиру, використовуйте саморобний засіб із підручних інгредієнтів. Про дієвий лайфхак пише Express.

Як очистити духовку

Ефективний спосіб очистити духовку: використовувати комбінацію харчової соди, столового оцту та рідини для миття посуду. Приготуйте з цих засобів пасту, нанесіть товстим шаром на внутрішню частину духовки і залиште на якийсь час (оптимально — на всю ніч). Тобто дорога побутова хімія вам не знадобиться.

Щоб покращити результат чищення, задійте спритний трюк із розігріванням духовки. Для цього увімкніть прилад на 80-100 градусів, а потім вимкніть і дайте охолонути, поки суміш вбиратиметься. Це допоможе легко видалити жир й інші забруднення.

А ви це знали? Коли треба солити картоплю під час смаження

субота, 27 липень 2024, 21:12

Хочете картоплю зі смачною золотою скоринкою? Для цього треба не тільки правильно обробити саму картоплю, а й своєчасно її солити, щоб не було ефекту вареного овоча, передають Патріоти України. У вас вийде хрумка скоринка, якщо ви посолите картоплю піс...

Лише спробуйте! Ось що слід пити на ніч, щоб швидко схуднути і позбутися живота

субота, 27 липень 2024, 17:48

Аби позбутися зайвої ваги без жодних зусиль, дієтологи рекомендують включити до раціону ці корисні напої, але варто пам’ятати, що вони не замінять повноцінного харчування, передають Патріоти України. Розповідаємо, які напої треба пити на ніч, щоб зайві...