Аромат шафрану вишуканий. Цю пряність особливо цінують на Сході, але купити її можна практично в будь-якій країні світу. Шафран можна додавати в морозиво, крем та інші десерти. Також ним доповнюють рис і випічку. А чому б не приготувати каву з шафраном? Спробуйте — можливо, відкриєте для себе новий улюблений смак.
Рецептом вишуканої кави поділився кулінар Адем Демір. За його словами, цей напій зробить ваш ранок особливим. Найкраще пити його на природі — і неодмінно з красивої чашки.
Готувати цю каву потрібно в турці. Мелену каву залийте джерельною водою і варіть, тричі доводячи до кипіння. Додайте шафран і дайте настоятися кілька хвилин, накривши посудину кришкою. За бажання також можна додати цукор.
Перед вживанням таку каву бажано процідити.
Насолоджуйтеся!
Дослідження за участю понад 21 тис. осіб показало, що вісцеральний жир, який накопичується навколо печінки, шлунка та кишечника, пов’язаний із прискореним старінням серця і судин, передають Патріоти України. На відміну від підшкірного жиру, який можна ...
Мойва - проста і доступна риба, яку часто обирають для швидкої вечері. Вона смачна, поживна та готується буквально за кілька хвилин. Проте під час смаження багатьох господинь зупиняє характерний запах, який може поширюватися на всю кухню. Уникнути цьог...