Аромат шафрану вишуканий. Цю пряність особливо цінують на Сході, але купити її можна практично в будь-якій країні світу. Шафран можна додавати в морозиво, крем та інші десерти. Також ним доповнюють рис і випічку. А чому б не приготувати каву з шафраном? Спробуйте — можливо, відкриєте для себе новий улюблений смак.
Рецептом вишуканої кави поділився кулінар Адем Демір. За його словами, цей напій зробить ваш ранок особливим. Найкраще пити його на природі — і неодмінно з красивої чашки.
Готувати цю каву потрібно в турці. Мелену каву залийте джерельною водою і варіть, тричі доводячи до кипіння. Додайте шафран і дайте настоятися кілька хвилин, накривши посудину кришкою. За бажання також можна додати цукор.
Перед вживанням таку каву бажано процідити.
Насолоджуйтеся!
14 вересня за новим церковним календарем (27 вересня за старим) - Воздвиження Хреста Господнього, нагадують Патріоти України. Свято пов'язане з ім'ям рівноапостольної Олени, матір'ю імператора Костянтина, яка, згідно з церковним переказом, відшукала Хр...
Цей яблучний пиріг - справжнє втілення осіннього затишку. Він готується всього за годину, але здатен підкорити серце кожного, хто його скуштує. Аромат кориці, ніжна текстура тіста та соковиті яблука створюють десерт, який стане зіркою вашого столу, пер...