
Аромат шафрану вишуканий. Цю пряність особливо цінують на Сході, але купити її можна практично в будь-якій країні світу. Шафран можна додавати в морозиво, крем та інші десерти. Також ним доповнюють рис і випічку. А чому б не приготувати каву з шафраном? Спробуйте — можливо, відкриєте для себе новий улюблений смак.
Рецептом вишуканої кави поділився кулінар Адем Демір. За його словами, цей напій зробить ваш ранок особливим. Найкраще пити його на природі — і неодмінно з красивої чашки.
Готувати цю каву потрібно в турці. Мелену каву залийте джерельною водою і варіть, тричі доводячи до кипіння. Додайте шафран і дайте настоятися кілька хвилин, накривши посудину кришкою. За бажання також можна додати цукор.
Перед вживанням таку каву бажано процідити.
Насолоджуйтеся!

Кожен ранок - це шанс задати темп усьому дню. Те, що ви робите у перші години після пробудження, безпосередньо впливає на швидкість метаболізму, рівень енергії та здатність спалювати жир, передають Патріоти України. Невинні, на перший погляд, звички – ...
Психологічні тести, що визначають особистість, є потужним інструментом для самопізнання, допомагаючи краще зрозуміти власні внутрішні мотиви та поведінкові патерни. Вони корисні, оскільки можуть розкрити приховані риси характеру, про які ми самі не зав...