Шніцель - це найвідоміша австрійська страва, яку дуже легко приготувати вдома. Страва являє собою тонкий шматок м'яса (зазвичай яловичини) в паніровці з сухарями. М'ясо всередині шніцеля залишається соковитим і дуже ніжним. Прекрасним гарніром для такої відбивної буде картопля фрі або овочі на грилі, передають Патріоти України.
У три різних миски помістити борошно з сіллю і перцем, злегка розбовтане виделкою яйце і панірувальні сухарі. М'ясо відбити до 0,5 см і злегка вмочити спочатку в борошняну суміш, потім в яйце, а потім в панірувальні сухарі.
Розплавити в сковороді топлене масло. Шар масла в сковорідці повинен бути не менше 2 см. У добре розігріте масло опустити м'ясо і смажити по 2 хвилини з кожного боку. М'ясо повинно покритися золотистою скоринкою. Готовий шніцель викласти на серветку, щоб прибрати зайвий жир.
Куряче філе розрізати уздовж, не дорізаючи до кінця, щоб вийшов один великий шматок м'яса. М'ясо накрити харчовою плівкою і тонко відбити. У три різні миски насипати борошно, збите виделкою яйце з сіллю і перцем і панірувальні сухарі. Куряче м'ясо обваляти в борошні, потім в яйці і наприкінці в сухарях.
На сковороду налити достатньо масла і добре розігріти. У гаряче масло покласти м'ясо і обсмажити на сильному вогні з двох сторін по 1-2 хвилини з кожної. Потім зменшити вогонь і обсмажити шніцель ще по 3-4 хвилини з кожного боку.
Свинину відбити молотком з двох сторін, посолити і поперчити. У три різні миски насипати борошно з часником і паприкою, збите виделкою яйце і панірувальні сухарі. Кожен шматок м'яса обваляти спочатку в борошні з приправами, потім в яйці і в сухарях. На сковороді розігріти рослинну олію, обсмажити м'ясо по 4 хвилини з кожного боку на середньому вогні. Перед подачею викласти на тарілку, щоб прибрати зайвий жир.
Ось як швидко й надійно розпізнати зіпсовані консерви в магазині, передають Патріоти України. Огляд упаковки. Переконайтеся, що банка або скляна тарa не має здуття, вм’ятин із розривом лаку, протікання або слідів витікання. Здуття кришки чи днища свідч...
Після застосування нового парфуму відчуваєте не лише аромат, а й головний біль? Річ у тому, що парфуми та інші різкі запахи справді можуть провокувати неприємні симптоми та навіть напади мігрені, передають Патріоти України. У декого може бути підвищена...