Відкладіть борошно! У чому смажити рибу, щоб було неймовірно смачно

Це універсальна основна страва, якщо приготувати її смачно. Найбільше зусиль кулінари прикладають до того, щоб задати шматочкам рибки апетитну скоринку і одночасно не пересушити її всередині. Для цього використовують борошно. Разом з pixelinform розповідаємо, чим його можна замінити, щоб було ще смачніше, передають Патріоти України.

Якщо закінчилось борошно або ви з якихось причин не хочете його використовувати — не біда. У такій ситуації врятують панірувальні сухарі. Їх навіть можна зробити самостійно, а не купувати — вони легко готуються із засохлих шматочків хліба.

Крім цього, можна зробити страву ще цікавішою. Для цього рибу слід обваляти у клярі з яєць та молока. Це дозволить отримати особливо апетитну скоринку. Крім панірувальних сухарів, можна використати також манку чи перемелену вівсянку. Деякі кулінари навіть рекомендують брати зерна кунжуту — буде дуже апетитно. Також ми розповідали, як красиво подати ікру на святковий стіл.

Є вимоги: Яку суму можна перевозити через кордон у 2025 році

вівторок, 13 травень 2025, 12:36

Про вимоги до вивезення валюти для українців, розповіли у Державній митній службі. Яку суму можна перевозити через кордон і як це правильно робити – читайте в матеріалі, передають Патріоти України. Якщо ви письмово не декларуєте в митному органі кошти,...

Бережіться! Названо симптоми деменції, які можна сплутати з інсультом

вівторок, 13 травень 2025, 10:50

Якщо ви помітили у когось очевидні ознаки інсульту, наприклад, осипле обличчя або труднощі з мовою, потрібно діяти швидко. Використовуйте абревіатуру FAST, щоб перевірити симптоми і негайно зателефонувати в екстрену службу, якщо вони є, передають Патрі...