Відкладіть борошно! У чому смажити рибу, щоб було неймовірно смачно

Це універсальна основна страва, якщо приготувати її смачно. Найбільше зусиль кулінари прикладають до того, щоб задати шматочкам рибки апетитну скоринку і одночасно не пересушити її всередині. Для цього використовують борошно. Разом з pixelinform розповідаємо, чим його можна замінити, щоб було ще смачніше, передають Патріоти України.

Якщо закінчилось борошно або ви з якихось причин не хочете його використовувати — не біда. У такій ситуації врятують панірувальні сухарі. Їх навіть можна зробити самостійно, а не купувати — вони легко готуються із засохлих шматочків хліба.

Крім цього, можна зробити страву ще цікавішою. Для цього рибу слід обваляти у клярі з яєць та молока. Це дозволить отримати особливо апетитну скоринку. Крім панірувальних сухарів, можна використати також манку чи перемелену вівсянку. Деякі кулінари навіть рекомендують брати зерна кунжуту — буде дуже апетитно. Також ми розповідали, як красиво подати ікру на святковий стіл.

Не купуйте першу-ліпшу! Як обрати справді якісну каву - ці секрети знають не всі

п’ятниця, 19 вересень 2025, 12:35

Кава - один із найулюбленіших напоїв у світі, але знайти дійсно якісний продукт буває непросто. Фахівці радять звертати увагу на кілька ключових моментів, передають Патріоти України. Походження зерен. Найвищою якістю славляться зерна з Ефіопії, Колумбі...

ТОП-6 звичок людей з високим емоційним інтелектом: Чи є вони у вас?

п’ятниця, 19 вересень 2025, 11:13

Буває таке, що ви наче читаєте людей як відкриту книгу або відчуваєте себе самотнім навіть у натовпі? Це можуть бути ознаки високого емоційного інтелекту - якості, яку психологи називають однією з ключових суперздатностей сучасної людини, передають Пат...