Це універсальна основна страва, якщо приготувати її смачно. Найбільше зусиль кулінари прикладають до того, щоб задати шматочкам рибки апетитну скоринку і одночасно не пересушити її всередині. Для цього використовують борошно. Разом з pixelinform розповідаємо, чим його можна замінити, щоб було ще смачніше, передають Патріоти України.
Якщо закінчилось борошно або ви з якихось причин не хочете його використовувати — не біда. У такій ситуації врятують панірувальні сухарі. Їх навіть можна зробити самостійно, а не купувати — вони легко готуються із засохлих шматочків хліба.
Крім цього, можна зробити страву ще цікавішою. Для цього рибу слід обваляти у клярі з яєць та молока. Це дозволить отримати особливо апетитну скоринку. Крім панірувальних сухарів, можна використати також манку чи перемелену вівсянку. Деякі кулінари навіть рекомендують брати зерна кунжуту — буде дуже апетитно. Також ми розповідали, як красиво подати ікру на святковий стіл.
Досвідчені господині знають, що іноді під час прання варто додавати до білизни оцет, сіль чи інші компоненти, передають Патріоти України. В той же час не кожній господині відомо, що вчені з Good Housekeeping Institute радять додавати до прання таку нез...
Любителі кішок добре знайомі з дивовижними примхами своїх чотирилапих пухнастих друзів, адже вони мають унікальний спосіб висловлювати свої думки та емоції, передають Патріоти України. Ветеринарка Катріна Воррен пояснила у своєму новому відео TikTok, ч...