Це універсальна основна страва, якщо приготувати її смачно. Найбільше зусиль кулінари прикладають до того, щоб задати шматочкам рибки апетитну скоринку і одночасно не пересушити її всередині. Для цього використовують борошно. Разом з pixelinform розповідаємо, чим його можна замінити, щоб було ще смачніше, передають Патріоти України.
Якщо закінчилось борошно або ви з якихось причин не хочете його використовувати — не біда. У такій ситуації врятують панірувальні сухарі. Їх навіть можна зробити самостійно, а не купувати — вони легко готуються із засохлих шматочків хліба.
Крім цього, можна зробити страву ще цікавішою. Для цього рибу слід обваляти у клярі з яєць та молока. Це дозволить отримати особливо апетитну скоринку. Крім панірувальних сухарів, можна використати також манку чи перемелену вівсянку. Деякі кулінари навіть рекомендують брати зерна кунжуту — буде дуже апетитно. Також ми розповідали, як красиво подати ікру на святковий стіл.
Християни східногообряду 7 липня за новим стилем вшановують преподобного Фому з Малеї та мучеників Перегріна, Євангела і Лукіана. За старим стилем сьогодні відзначали церковне свято Різдво Іоанна Предтечі та язичницьке Івана Купала. Свято Купала украї...
У спеку огірки - обов’язковий гість у холодильнику. Але мало хто знає, що більшість із нас зберігає їх неправильно, і саме тому вони стають м’якими, слизькими й швидко псуються, передають Патріоти України. Експертка з HelloFresh Мімі Морлі попереджає: ...