
Це універсальна основна страва, якщо приготувати її смачно. Найбільше зусиль кулінари прикладають до того, щоб задати шматочкам рибки апетитну скоринку і одночасно не пересушити її всередині. Для цього використовують борошно. Разом з pixelinform розповідаємо, чим його можна замінити, щоб було ще смачніше, передають Патріоти України.
Якщо закінчилось борошно або ви з якихось причин не хочете його використовувати — не біда. У такій ситуації врятують панірувальні сухарі. Їх навіть можна зробити самостійно, а не купувати — вони легко готуються із засохлих шматочків хліба.
Крім цього, можна зробити страву ще цікавішою. Для цього рибу слід обваляти у клярі з яєць та молока. Це дозволить отримати особливо апетитну скоринку. Крім панірувальних сухарів, можна використати також манку чи перемелену вівсянку. Деякі кулінари навіть рекомендують брати зерна кунжуту — буде дуже апетитно. Також ми розповідали, як красиво подати ікру на святковий стіл.
Православне свято 1 листопада за новим церковним календарем (14 листопада за старим) - день пам'яті святих Косми і Даміана Асійських, які знали медицину, володіли даром чудотворення і могли вилікувати від найважчої хвороби. За старим стилем - день пам'...
М'ясо - ситний продукт, який люблять усі і який може бути основою для приготування котлет, відбивних, шашлику, ковбаси, салатів. Але, дуже важливо знати, що не все м'ясо є максимально корисним, передають Патріоти України. Який вид м'яса рекомендується ...