Відмиє всю квартиру до блиску! Названо універсальний засіб для прибирання

Щоб прибрати всю квартиру до блиску іноді достатньо одного засобу. Це суттєво зекономить гроші, адже вам більше не доведеться купувати дорогі засоби для різних поверхонь, передають Патріоти України.

Мова йде про звичайну рідину для миття посуду. Нею можна відмити бруд майже на всіх поверхнях. Деталі розповіло видання The Sun. Експерт з прибирання Лаура Маунтфорд, відома в соціальних мережах як @lauracleanaholic, регулярно ділиться своїми порадами та хитрощами щодо прибирання.

Лаура опублікувала в Instagram дешевий і простий лайфхак, що допоможе очистити дім та сад. Завдяки цьому способу в оселі буде довго пахнути свіжістю. Лаура Маунтфорд використовує рідину для миття посуду. Нею можна мити душові кабіни, плитку, туалети та вікна.

Щоб зробити душ сяючим, експерт радить намастити його засобом для миття посуду. За кілька хвилин слід розтерти його довгою щіткою. Чистим стане не тільки душ, а й плитка в кабіні.

Для миття підлоги чи тераси необхідно взяти ємність із теплою водою та додати у неї рідину для миття посуду. Ретельно змішати, допоки не вийде густа піна. Після цього варто вимити підлогу за допомогою швабри.

Щоб очистити унітаз Лаура радить просто налити щедру кількість рідини та протерти поверхню жорсткою туалетною щіткою. Користувачі соцмереж у захваті від лайфхаку. Деякі додають, що можна розвести засіб для миття посуду із водою та залити суміш у розпилювач. Так прибирання стане ще легшим.

Психологічний тест за картинкою вкаже на ваш найбільший страх

середа, 24 квітень 2024, 17:12

Двері символізують пошук виходу з проблемних ситуацій, але також означають і вхід у нове життя. Вони пов'язують людей зі світом і водночас відіграють роль нашого захисника. Цей психологічний тест за картинкою покаже, чого ви боїтеся найбільше, який стр...

Перевірте себе! Тест у картинці визначить, що приносить вам справжнє щастя

середа, 24 квітень 2024, 16:15

Цінності - це ті принципи, ті найважливіші ідеали, які дають сенс нашому життю і допомагають нам вистояти у важкі часи, передають Патріоти України. Психологічний тест допоможе вам зрозуміти, що ви цінуєте в житті, і що приносить вам відчуття щастя і з...