На один кілограм фаршу достатньо взяти близько 200-300 г цибулі. Перед цим овоч слід обсмажити — так смак буде найкращим. Коли хочеться, можна додати і сиру цибулю. В такому випадку її кількість можна скоротити до 200 грамів. Сиру цибулю краще натирати на тертці або подрібнювати за допомогою блендера.
Знайомство з місцевою кухнею є важливим і приємним елементом будь-якої туристичної поїздки, особливо в далекі країни. І не завжди це знайомство проходить так, як очікувалося. На популярному форумі Reddit розповіли, в яких країнах місцеві страви перевер...
Харчові відходи на кухні ми автоматично викидаємо у відро для сміття, але це не зовсім правильно. Багато фруктів не можна викидати разом з іншими продуктами і на це є вагомі причини, передають Патріоти України з посиланням на видання Express. Викидати ...