У котлети майже завжди додаються овочі. І річ тут не в економії - рослинні компоненти додають страві соковитості та м’якості. Найчастіше для цього використовують цибулю. Але дуже важливим є дотримання пропорцій - якщо переборщити з цим компонентом, котлети можуть гірчити, і доїдати їх точно не захочеться, передають Патріоти України.
На один кілограм фаршу достатньо взяти близько 200-300 г цибулі. Перед цим овоч слід обсмажити — так смак буде найкращим. Коли хочеться, можна додати і сиру цибулю. В такому випадку її кількість можна скоротити до 200 грамів. Сиру цибулю краще натирати на тертці або подрібнювати за допомогою блендера.
Навіть дві сигарети на день можуть різко підвищити ризик серцевого нападу - до таких висновків дійшли вчені, які опублікували результати масштабного аналізу в журналі PLOS Medicine, передають Патріоти України. Команда дослідників проаналізувала майже д...
Старіння часто сприймають як повільний, рівномірний процес, який поступово змінює тіло та організм. Проте вчені зі Стенфордського університету довели, що ці зміни можуть відбуватися стрибкоподібно, передають Патріоти України з посиланням на. За результ...