У котлети майже завжди додаються овочі. І річ тут не в економії - рослинні компоненти додають страві соковитості та м’якості. Найчастіше для цього використовують цибулю. Але дуже важливим є дотримання пропорцій - якщо переборщити з цим компонентом, котлети можуть гірчити, і доїдати їх точно не захочеться, передають Патріоти України.
На один кілограм фаршу достатньо взяти близько 200-300 г цибулі. Перед цим овоч слід обсмажити — так смак буде найкращим. Коли хочеться, можна додати і сиру цибулю. В такому випадку її кількість можна скоротити до 200 грамів. Сиру цибулю краще натирати на тертці або подрібнювати за допомогою блендера.
Оптична ілюзія обіцяє за лічені секунди розповісти про ваш рівень готовності до ризику в житті. Зображення містить лише два основні елементи - слона та дві людські долоні, але те, що ви побачите першим, нібито вказує на глибоко приховані риси характеру...
Протеїнова кава, або “профі”, з TikTok-тренду перетворилася на глобальне явище й увійшла в меню великих мереж на кшталт Starbucks та Peet’s Coffee. За оцінками аналітиків, світовий ринок цього напою зросте з $4,5 млрд у 2024 році до майже $15 млрд у 20...