У котлети майже завжди додаються овочі. І річ тут не в економії - рослинні компоненти додають страві соковитості та м’якості. Найчастіше для цього використовують цибулю. Але дуже важливим є дотримання пропорцій - якщо переборщити з цим компонентом, котлети можуть гірчити, і доїдати їх точно не захочеться, передають Патріоти України.
На один кілограм фаршу достатньо взяти близько 200-300 г цибулі. Перед цим овоч слід обсмажити — так смак буде найкращим. Коли хочеться, можна додати і сиру цибулю. В такому випадку її кількість можна скоротити до 200 грамів. Сиру цибулю краще натирати на тертці або подрібнювати за допомогою блендера.
Якщо ви вже ввімкнули центральне опалення та помітили, що радіатори все ще холодні, є одна річ, яку вам потрібно обов’язково робити раз на рік, передають Патріоти України. Якщо ви хочете використовувати менше енергії та, можливо, зменшити свої рахунки,...
Етель Катерхем із Великої Британії, яка народилася ще 1909 року та відсвяткувала влітку 116-річчя, офіційно визнана найстарішою живою людиною у світі, передають Патріоти України. Попри увагу, яка прикута до її рекордного віку, сама Етель з гумором зізн...