Відома українська модель розповіла, як їсти солодке і не поправлятися

Українська модель 34-річна Алла Григор'єва-Бейліна розповіла в чому секрет її стрункості. Вона запевнила, що головне це правильний підхід до їжі, а не обмежений раціон. При цьому Алла похизувалась світлиною, на якій вона позує в купальнику. Фото опублікувала на своїй сторінці в Instagram, передають Патріоти України.

Білявка розповіла, що ніхто не вірить, що вона їсть мучне і солодке. Проте модель наголосила, що справа в кількості споживання "заборонених" продуктів. "Існує такий принцип - 80/20, який можна поширити на всі сфери життя, і застосувати до ваших стосунків з їжею теж. Суть в тому, що 80% вашого раціону повинні займати корисні продукти, з яких організм отримає енергію і потрібну кількість мікроелементів", - написала Григор'єва.

Модель переконує, що якщо їсти ласощі в кількості 20% від загального раціону, то фігура не постраждає. "Але інші 20% ви спокійно можете зайняти шоколадом і улюбленими десертами, або просто не найкориснішою їжею. Віддати цим 20% весь час в один день або розподілити на тиждень - робіть так, як комфортно вам. Від такої кількості ваша вага і фігура не постраждають, але нервова система буде в порядку", - запевнила Григор'єва.

"Не забороняйте собі нічого без особливої потреби і медичних показань. Обмеження призводять до короткочасного результату і подальшого зриву, а, отже - повернення скинутих кілограмів. Виходить замкнуте коло, по якому деякі бігають все життя", - зауважила красуня.

"А потрібно всього тільки не накидатися на солодке, а їсти потроху, максимально насолоджуючись смаком і розтягуючи задоволення, в мозок надійде сигнал, тіло заспокоїться і не буде істерично просити вкинути в нього цукру", - зазначила Алла.

Ефект приємно здивує! ТОП-9 продуктів на сніданок, які зроблять день продуктивним

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:44

Сніданок – це важлива частина дня, яка допомагає відновити рівень енергії після ночі та забезпечує організм необхідними поживними речовинами. Для здорового старту обирайте продукти, багаті вітамінами, мінералами та антиоксидантами, які підтримують фізи...

Є секрет! Як приготувати буряк для вінегрету, щоб він став вдвічі смачнішим

п’ятниця, 22 листопад 2024, 8:09

В багатьох салатах використовують буряк. Він має приємну текстуру, досить нейтральний смак коренеплоду та добре поєднується з іншими інгредієнтами. Найчастіше згадують про «Оселедець під шубою» та «Вінегрет». Ще можна приготувати буряк з бринзою, кунжу...