Відпере будь-які плями і коштує сущі копійки! Як зробити дієвий гель для пральної машинки

Для того, щоб заощадити гроші на купівлю порошків та гелів для прання та досягти високої якості прання, рекомендуємо виготовити власний мийний засіб для пральної машини, передають Патріоти України.

Мийний гель для прання в машинці можна зробити легко і недорого, при цьому його ефективність буде не гіршою за магазинний варіант. Собівартість такого домашнього засобу — сущі копійки, пише cpykami.

Рецепт супергелю для прання з недорогих підручних засобів

Подрібніть 100 грамів мила, переважно господарського, якісного дитячого чи іншого на ваш вибір. Врахуйте, що аромат гелю, а відповідно і речей, залежатиме від вибраного мила. Влийте 4 літри води та поставте на вогонь. Дочекайтеся повного розчинення мила, потім поступово додайте 5 столових ложок кальцинованої соди по одній ложці за раз. Вимкніть плиту, зніміть ємність з вогню та залиште на ніч для охолодження. За цей час гель повинен добре загуснути.

Щоб надати йому густішу консистенцію, збийте його занурювальним блендером і перелийте у зручну ємність. Перед кожним використанням струсіть трохи пляшку з гелем, щоб він став густішим. Для одного прання потрібно від 2 до 4 ковпачків гелю, залежно від обсягу білизни та ступеня забруднення.

Психологічний тест у картинці: Ось які комплекси вам заважають жити

вівторок, 16 квітень 2024, 17:15

Інколи невдачі у житті не залежать від зовнішніх обставин. Тоді виникає думка, що з вами щось не так. Щоб дізнатися, які комплекси заважають вам досягти успіху, пропонуємо пройти легкий психологічний тест. Виберіть картинку, яка найбільше сподобалася, ...

Буде дуже смачно! Як запекти картоплю в духовці, щоб вона не засохла і не потріскалася

вівторок, 16 квітень 2024, 16:14

Серед багатьох рецептів з картоплею особливою популярністю користується приготування в духовці. Незалежно від того, буде вона запікатися з куркою або сама з собою, скибочки можуть висохнути і потріскатися. Розкажемо, що зробити, щоб цього не сталося, п...